TRE GRUNNER TIL Å IKKE TRENE I DAG

Det finnes mange unnskyldninger til hvorfor man ikke skal trene og de fleste av oss er veldig gode til å finne dem. I perioder, meg selv inkludert. De fleste grunner er egentlig ikke gode nok hvis man sammenligner dem med alle de gode grunnene til hvorfor man bør trene.

Her er tre grunner til at du ikke bør trene. To av dem eller reelt gode grunner 😉

  1. Du har trent hardt flere dager på rad, sov dårlig i natt og kjenner at det brenner i muskulaturen uansett hva du gjør.
    Dette er tegn på at en hviledag vil gjøre deg og kroppen din godt. Når det sagt så kan det likevel være veldig fint med en liten rolig gåtur for å øke blodsirkulasjonen, fremme restitusjon og få frisk luft.

  2. Du har feber
    Trening er generelt bra for immunforsvaret. Men dersom du har feber har kroppen allerede nok å tenke på. Når man er syk har immunforsvaret allerede en jobb å gjøre, og legger man da til ekstra belastning i form av trening, vil det ta lengre tid før kroppen klarer å bli frisk. Restitusjonen fra treningen vil også bli mer krevende for kroppen.

  3. Du ønsker ikke å prioritere egen helse
    Denne vet jeg kan provosere. Men det er virkelig noe sant med det. Ved å bevisst velge bort trening og bevegelse velger du samtidig å ikke prioritere din egen helse og velvære. Trening trenger ikke å bety en svettefest med titusen reps og tunge vekter. Husk at trening kan være en gåtur i nærområde eller noen øvelser på stuegulvet. ALL bevegelse er GULL VERDT og det skal så lite til! Gjør litt og du har gjort mye mer enn ingenting 🙂

GOD TIRSDAG <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *