MÅL FOR SEPTEMBER

En ny måned er godt i gang!
Har du sett deg ut noen mål for måneden?

Selv sliter jeg litt med å akseptere at høsten er her, for å være helt ærlig. Jeg er ei sommerjente uten sidestykke. Den eneste fordelen er vel at man kan ta seg en joggetur uten å krepere av varme. Men, vi bor i Norge og må nesten velge å gripe om hver årstid med åpne armer. Vi har ikke så mye valg, haha. Da gjelder det å se på det positive! Blant annet er det snart lov å brenne bål igjen, og det ser jeg frem til!

Mine mål for september;

Gjenoppta god rutine med gåturer i frisk luft når sjansen byr seg
Vanligvis er jeg god på dette, men piffen gikk litt ut av meg med en gang august bikket til september. Nå må jeg bare komme i gang igjen, i stedet for å gro fast på sofaen etter jobb. Ut å nyte den vakre naturen! Jeg vet hvor mye det gir meg, hvis jeg bare kommer meg ut.

Ta nettkurs i kart og kompass
Dette har jeg utsatt så lenge, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg vil så veldig gjerne lære meg å orientere! I løpet av måneden skal jeg finne frem kart og kompass å få satt i gang. Mark my words 😛

Være strikt med godteri og snacks
Jeg og kjæresten var flinke før sommeren og hadde fullstendig godteristopp, noe som var utrolig deilig. Det er vi i gang igjen med nå. I sommer ble det litt for fri flyt med søtsaker, kjeks og chips, så nå er det full skjerpings. Jeg aksepterer ikke at slike ting skal ta plassen til ordentlig god næring i kostholdet!

Plukke tyttebær
Endelig begynner de å nærme seg modne, og jeg har allerede sett meg ut flere steder hvor det kryr av dem! Nå skal det høstes så jeg kan lage tyttebærsyltetøy til høsten og vinterens middager med viltkjøtt (kjæresten er jeger) 🙂

Definere større mål for vinteren
Vi har en mørkere tid i møte, og jeg trenger noe å fokusere på og glede meg over som gir meg et puff i hverdagen. Jeg var med på et webinar med Bertrand Larsen i går, som gjorde meg gira på å sette meg noen større og mer langsiktige mål. På riktig måte, vel og merke. Definert av mine verdier og hva jeg brenner for. Det kommer jeg tilbake til! Vinteren trenger ikke å være en tid hvor man går fullstendig i dvale og blir passiv til eget liv. Tvert i mot.

Ønsker DEG en fin tirsdag. Tenk litt over hva du vil oppnå denne måneden 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *