VIDEO; THE BIG SECRET

Jeg understreke et par ting:
♥ Det er selvsagt mulig å få synlig mer muskelmasse på kort tid om man gjør ting rett, men poenget mitt er at en sceneklar fitnesskropp skapes ikke på en 3 mnd periode om man ikke har trent noe i forveien..
♥ Noen har bedre gener for å bygge muskler enn andre, og vil derfor bygge muskler fortere enn de som ikke har gode gener.

27 comments
  1. Kjempegøy video!

    1. takk :))

  2. Trengte en påminnelse om at det tar tiiid å bygge muskler! 😀 Blir så utålmodig innimellom etter å ha store synlige muskler. :))) Hehe! 😀
    Fikk en god latter av kommentaren om kvinner og østrogen også, hehe 😀 Herlig video! :)) Ha en fin dag :))

    1. så bra 😀 tusen takk, godt jeg kan være til glede hehe 😀

  3. Tommel opp for deg! 🙂 ALLE skulle hatt informasjon om det her! Kanskje på tide å reposte det som jeg synes er den aller beste videobloggen som er laget – nemlig»store lår»! Hehe – den er veeeldig sann,informativ og ikke minst utrolig morsom!!

    1. 😀 kanskje jeg skal reposte den ja! Takk for tips 😀

  4. Hahaha, jeg ler av den katten din altså, og jeg ler litt av deg 😉 Du er så herlig på disse videobloggene dine 😉

    1. Hun er faktisk halve underholdninga i denne videoen haha 😀

  5. Haha, du er så fantastisk, Julie!

    1. hihi takk Ane 😀

  6. Konge! 🙂 BRA at noen kommer og sier det! Jeg føler faktisk at noen gutter trenger å høre at det er sånn for jenter og. Men, noen kommer nok aldri til å forstå hvor mye det faktisk krever uansett hva man sier;)

    1. 😀 det kan nok være noen gutter tenker slik og ja, dessverre hehe. Man forstår nok ikke det før man har gått veien selv! 🙂

  7. Kjempe bra at noen informerer om dette på en litt krassere ,bestemt måte,for det er jo helt sant som du sier,det tar tid og man må bruke tid og være tolmodig:) Og kjekt å se at noen faktisk tar tak i dette på denne måten,for det er som mye annet vi får inntrykk av,spesielt jenter- at man blir barbiedukker eller fitnessjenter på 2-3 mndr…jeg synes det er ok å ha trua på seg sjøl men en må være litt realist samtidig,som for eksempel du er nå ,julie:D Ha en fin dag! Og god bedring!

    1. er så enig med deg! Og så bra at du tolket videoen slik , for det var akkurat slik jeg mente det 🙂
      Tusen takk! 😀

  8. Du er rett og slett en råbra dame, Julie ! Bloggen din er en stor motivasjon for meg. Takk !

    1. tusen takk Milly, så snill du er 😀

  9. Herlig video! Digger deg!

    1. hihi så bra 😀

    1. hihi takk Elizabeth ! 😀

  10. Kjempebra of morsom videoblogg 🙂 Mange gode poeng der og fakta må ut. Jenter blir ikke muskelbunter av å trene tung styrke og det tar mange år som du sier. Trente tung styrke 4 dager i uka i et halv år før jeg ble gravid og det førte til mer muskelmasse i form av noen kilo vektoppgang, en god del redusert fettprosent (26,5 og ned til 16,5% målt med fettklype). Men samtidig såg jeg ikke stor ut, bare strammere og mer definert. Mye fornøyd med innsats og resultat. Så fortsetter den trenden. 🙂 Anbefaler alle å trene styrke uansett om målet er å stille i konkurranse, det å se bra ut eller være sterk og sunn og frisk. Og gjør det fordi man synes det er gøy 🙂 og jeg anbefaler jenter å drite i vekta og heller se på endring i figur og evt fettprosent om det er et mål.

    Leser bloggen din og jeg synes du er knallflink og flott inspirasjon og motivatør for andre:)
    Liker og godt at du legger ut sunne gode oppskrifter som f.eks sunne alternativ til desserter 🙂

    Ha ei flott helg 😀

    1. kult at du har erfart det selv hvordan det faktisk fungerer!! 🙂
      Vekta er missvisende, og fasongen kan endres betraktelig faktisk selv uten at vekta rikkes 🙂
      Takk for innspill og gode ord! 🙂

  11. Du er bare så syyykt rå! Digger deg Julie 🙂

    1. hehe takk Simone 😀 😀

  12. AMEN!!!!

  13. Dritbra video Julie! 🙂 Og du er drit bra!Jeg har sagt det igjen og sier det gledelig på nytt: Du er vittig,rett frem,ærlig og tør å snakke om temaer som andre gjerne unngår!Du er en glede i hverdagen frøken!

    1. Tusen takk Christine 😀 så herlig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *