NYT DE SMÅ TINGENE !


SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg fant denne fine plakaten på en butikk i Kristiansand, og elsket den ved første blikk. Så positiv og fin ! Den skal rammes inn.
Den passet også godt til det jeg ville si til dere i dag; merk dere de små magiske tingene i hverdagen ! Fuglekvitter, solen som stå opp, skyene som forflytter seg, blader som faller og lungene dine som fylles og tømmes gang på gang. Små, vakre magiske ting som skjer uten at vi tenker over det.

Fredag betyr vanligvis kontorjobbing for min del, men i dag blir det litt mer enn det. Ei av de jeg coacher kommer på formsjekk og poseringstrening, noe som blir veldig spennende og ikke minst moro! Poseringstrening er nesten halve moroa med coaching syns jeg, det er liksom noe helt annet enn pumping på gymmet og skriving av treningsprogrammer. Et friskt, feminint pust rett og slett 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Antrekket mitt er forresten fra BetterBodies. Du finner t-skjorta her (finnes også i sort) og tightsen her. Jeg har S i begge deler. Singleten er fra Kari Traa og er på tilbud til kun 149 kr her 🙂

Håper alle får en fin fredag ! Det skal jeg 🙂

3 comments
  1. Herlig! Det er viktig å nyte de små tingene i hverdagen <3 Jeg fokuserte på pusten og ble roligere bare av at du skrev det. Takk! 🙂 God helg!

  2. å så høy at du skal cocher noen til konkurranse 😀 Bikini eller? 🙂

    1. jepp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *