TO FREDAGSTIPS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God morgen alle sammen !
Jeg vet ikke om dere merker det, men jeg er i en skikkelig dårlig bloggperiode, og ideene bare finnes ikke i det hele tatt. Jeg trenger derfor ideer til blogginnlegg og ting dere vil lese om. ♥ Vææær såå snill !! ♥

En ting jeg tenkte å tipse dere om:
STRUKTURÈR TRENINGA DI !

1. Da slipper du å bli bitt av kukerundtsyndromet. Finn ut av hva du vil med treninga og helt spesifikt hva du skal bli god på. Vil du bli sterk i benkpress? Legg opp treninga der etter. Vil du ha stram mage? Legg opp til det ! Ikke sløs dyrebar tid på å curle litt her og litt der, få en struktur på hva du gjør og legg på arbeidet 🙂 Trenger du hjelpe med treningsprogram? Det kan jeg hjelpe deg med. Ofte er det lettere å se løsninger for utenforstående 🙂 Send meg mail på din.pt@live.no

En annen ting jeg vil tipse om:
2. Windpanten fra BetterBodies jeg har på meg på bildene. Digg, loosefit og knallfin bukse med såå fin passform! Litt tight rundt rumpa, perfekt høyde i livet og baggy i beina. Jeg våger faktisk å påstå at denne ser bra ut på de aller fleste figurer. Jeg har den både med gule og rosa detaljer. Love it <3  Jeg har en i str. S og en i M. Den i M er litt vel baggy, men digg på dårlige dager, hvis du skjønner 😉 Sitter likevel fint rundt mage og rumpe 🙂
Desktop22

24 comments
 1. Takk for en fin og motiverende blogg 🙂

  Har du noen gode tips å komme med i forhold til egnede treningssko?

  Ha en riktig god helg

  1. Så bra du syns det! 🙂
   Det kan jeg skrive et innlegg om 🙂 God helg til deg og !

   1. Jeg er også veldig interessert i tips til gode treningssko, så det er flott at du vil skrive et innlegg om det 😀
    Så lurte jeg også på hvilken sko du har på deg her på bildet, for de var veldig kule 😀

    1. Det kan jeg gjøre Suzann ! 🙂

 2. Takk for gode tips! Kan du skrive noe om hvordan stramme opp rumpe og lår som har mistet mye fett .Kanskje noen gode hverdags tips en kan gjøre hjemme i lillegg til den faste treninga på senteret. Hvordan opprettholde motivasjonen når ting tar tid?

  1. Det kan jeg, takk for tips 🙂

 3. Hei skjønne Julie! Kunne du fortalt litt om hvorfor det er så viktig å tøye ut? Mange som har en teori om at man får mer kompakte muskler, f eks at de dropper å tøye ut biseps eller rumpe for at de skal bli mer runde i muskelen ? Er jo ofte det mange vil.. Så er jo mange som dropper å tøye nettopp pga det.. Men får man mindre sprettrumpe eller mindre runde biceps av å tøye dem ut?

  1. Heisann søta! 🙂
   Muskelens utseende kan man ikke manipulere lengre eller kortere med tøying, men det som er bra med tøying er at det gir bedre bevegelighet, noe som igjen gir bedre utførelse av øvelser og også bedre muskelkontakt i mange tilfeller 🙂 Det kan jo føre til større sprettrumpe på sikt, blant annet 😉

 4. Hei Julie!

  Jeg vil bare rose deg litt og si at jeg synes du har en veldig bra blogg. Du skiller deg litt fra andre blogger vil jeg si, fordi du ikke bare blogger om hverdagen. Du skriver veldig mange interessante og lærerike innlegg, samt gir mange nyttige tips, så fortsett å del din kunnskap! 🙂 For treningsglade mennesker er det en fryd å lese dine innlegg! Keep up the great work 😉

  1. Tusen takk for fin tilbakemelding Siri!! Det setter jeg stor pris på 🙂 Gøy at du liker bloggen min 🙂

 5. Hei kjære deg! 🙂
  Noe jeg har lurt veldig på i det siste er hvordan p-piller påvirker treningen, kanskje du kunne skrevet litt om dette? 🙂 Mange jenter som sikkert synes dette er interessant.
  Noe annet kan være, at du skriver om favoritt øvelsene dine og hvorfor:)
  Eller hvordan man kan ha en optimal spise dag? Eller dette med forbrenning, har alle lik forbrenning? Er det sant at noen har høyere forbrenning?:)

  1. Godt spørsmål! Dette med prevansjon er et interessant tema. Takk for tipsene, supert 😀

 6. Kom på et tips til, hva med noen etter treningsmat oppskrifter?:)

  1. Notert! 😀

 7. Hei!
  er det gunstig å trene med hodeoine, fordeler og ulemper??????

  1. Hei !
   Går utifra at du mener hodepine? Jeg har dessverre lite kunnskap rundt dette, da jeg aldri har det selv og ikke har noen kunder som sliter med det samme under trening. Jeg kan prøve å finne ut av det 🙂

 8. Hei! Først må jeg si at jeg absolutt elsker bloggen din! Kom nylig over den, og har sittet å bladd og bladd i arkivet. Er veldig glad i å lese oppskrifter, da jeg er så lite kreativ selv og gjerne vil være sunn. Har du noe erfaring med periodisk faste? Kunne du skrevet litt om det? Keep up the good work!

  1. Hei Katharina! Så bra at du liker bloggen 😀
   Periodisk faste kan jeg skrive om 🙂

 9. Kan du utdype litt om myoreps? 🙂
  Droppsett og liknende måter å legge opp settene i styrketreningen?

  1. Jeg har skrevet om det her: http://julierafoss.com/?p=594
   Håper det kan være til hjelp 🙂

 10. Hei!
  Liker bloggen din! Du skriver bra og saklig, både om treningstema og hverdagstema =)

  Jeg ville likt og sett mer filmer på forskjellige øvelser, spess sånne som ikke er så vanlige.

  Så et innlegg om hva man kan gjøre når ting stopper opp da tenger jeg spes på vektnedgang/at du ikke endrer kroppsform mer. Jeg har stått stille så lenge, lissom siste kneika igjen av love handels og ridelår! De vil IKKE av! gah

  Så gode mage og rumpe øvelser =)

  Også kosthold – tips til endringer i hverdagen, mange som ikke vet hva som tynger. Du kan for eksempel ha kostholdsfakta en dag sånn som en bolle/brunost/ol om dagen i 3 uker = så mange kacl/trenings timer eller inneholder det og det. En liten oppvekker i hverdagen 😉

  Ellers keep up the good work =)

  1. Tusen takk for ros og gode tips! Det er notert,og skal absolutt brukes i innlegg. Tusen takk 😀

 11. den buksa er så fin 😀 skal skaffe meg sånn etterhvert, da det er på tide å fornye garderoben: D

  1. Du kommer til å digge den! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *