UPDATE – FORM OG DIETT

God mandag kjære lesere !

Håper dere har hatt en fin helg?
Jeg elsker mandager, og denne er intet unntak. Jeg har allerede fått unna masse coachingjobb, gått en tur og drukket deilig, varm kaffe. Det er noe rolig og harmonisk over mandager. Hvertfall her i huset 🙂

Hvis du følger meg på instagram så fikk du kanskje med deg et av bildene under. Jeg tenkte å komme med en liten formoppdatering til dere. Som dere vet så har jeg jo jobbet med å forbedre formen den siste tiden, og nå begynner det virkelig å skje ting. Definisjonen i overkroppen blir bedre og bedre, og beina begynner også slippe mer og mer. Det er moro å se at ting skjer og jeg begynner virkelig og nærme meg den formen jeg ser for meg at jeg vil ha og beholde.

wpid-IMG_20131101_141350.jpg
wpid-IMG_20131102_142756.jpg

Beklager mobilbilder, men det ble det denne gangen. Det fine lyset inn vinduet på gymmet måtte utnyttes 🙂 Jeg bruker målebånd for å måle fremgangen, og det syns jeg dere også burde fremfor å bruke vekt eller speilbildet. Man kan virkelig se seg blind på seg selv, og vekten kan være svært misvisende. Det kan være vanskelig å måle på samme sted hver gang med målebåndet i begynnelsen, men det blir man bedre og bedre på.

Jeg tenkte  å skrive et innlegg generelt om hva jeg spiser, hvis det er interessant for noen. Jeg har funnet en måte som passer meg perfekt og jeg er aldri sulten. Lysten på usunne ting er så og si fraværende, noe som er utrolig deilig 🙂

9 comments
 1. Du ser virkelig flott ut om dagen Julie, godt jobba! 😀

  1. Tusen takk søta 😀

 2. Du ser knallbra ut 🙂 Stemmer også for en innlegg om hva du spiser.

  1. Takk for det Ingrid!:D

 3. Du er så utrolig inspierende Julie!:) Stå på. Stemmer også ja for innelgg om mat:)

  1. Takk for det Anna, så moro å høre 🙂

 4. Fin form:-) vil gjerne vite mer om hva du spiser.

  1. Takk Karina ! 🙂
   Da skal jeg skrive litt om det 🙂

 5. Jeg vil gjerne lese om og se bilder av det du spiser! Du ser nydelig ut som alltid 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *