VIDEO; GÅTUR I VINTERTIGHTS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En snutt fra gåturen jeg og mamma hadde på tirsdag :))
INFO: De to siste gåstilene jeg har i videoen er ikke min egentlige gåstil
Jeg testet ut min nye tights fra Puma, vintertightsen jeg snakket om. Den satt godt, høy i livet og behagelig i stoffet. Selv om den føles like tynn så var den på langt nær så kald som vanlige tightser. Imponerende 🙂 Det eneste minuset var at den ikke hadde så «oppstrammende» effekt. Dette kan nok komme av at de er litt store i størrelsen. Ellers; tommel opp!

Konklusjon:
+ Sitter fint
+ Høy i livet
+ Varmere enn vanlig tights
– Har ikke veldig oppstrammende effekt (litt stor i str.?)

Absolutt en tights som vil bli flittig brukt på turer i vinter:)

6 comments
  1. haha, så herlig 🙂 Fikk i hvertfall meg til å smile… 😀

    1. hihi så bra 🙂

  2. Så fin mamma du har:) Herlig! Så da må jo du være riktig så fin også, for dere ligner;)

    1. takk for det! 😀

  3. HAHAHA, du er fantastisk! Moren din også

    1. hehe hun er herlig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *