JULIE TESTER PROZYME

Som jeg snakket om i videobloggen om pakken fra x-life, så fikk jeg Prozyme denne gangen. Et proteinpulver jeg ikke har prøvd før. Nå har jeg testet det i en uke, så her kommer en pruduktomtale 🙂

P1000072

Den ultimate testen for meg er om pulveret er godt som røre, da jeg liker best  å spise det med skje. Jeg har Prozyme med sjokoladesmak, og pulveret besto røre-testen. Passer fint i røre med vann og riskaker eller banan. Bestått! Den andre testet er – passer den i microbrownie? Jepp, denne testen er også besått. Prozyme fungerer bra i microbrownie også. Det tredje og nest-viktigste er innholdet. Dette pulveret har enormt bra innhold, med hele 90 gram protein pr.100 gram. Imponerende! Dette slår de fleste andre proteinpulver.

+ Enormt bra innhold.
+ Funker bra i røre og microbrownie
+ God smak
+ Klumper ikke
– Upraktisk pakning (to poser i en pappeske)
– Ikke like god som Troponin sjokolade, min favoritt

P1000069

Jeg kan vel si til slutt at Prozyme anbefales !! 🙂

5 comments
  1. Har hørt så mye dårlig om det der! Men er visst spisende for noen ganer da! 🙂

    1. Å? Hm, det kan jeg ikke forstå:)

  2. Prozyme har vært en av mine favoritter lenge 🙂

    1. Det er forståelig! 🙂

  3. Bestillt! 😀 Gleder meg til å teste ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *