ÅRETS JULEGAVE ?

Desktop33

X-life tar nå i mot forhåndsbestilling av den nye boken til Kristine Weber. Den er ventet inn 9 januar og kan derfor bestilles nå og gis som en «på etterskudd-gave» i januar, noe som kanskje faller vel så mye i smak ! Hvem vil vel ikke ha en julegave midt i mørketida? 🙂 Jeg hater januar, så det er ingen tvil om at jeg hadde satt pris på det 🙂 Du kan skrive et kort og legge ved bilde av boken og skrive «denne får du rykende fersk rett fra trykkeriet;)».

Desktop34

Den forige boken til Kristine – Sunn og sterk med protein, er også å anbefale. Den er på lager hos x-life og selges nå for kun 305 kr. Boken inneholder ikke bare herlige, sunne og enkle oppskrifter, men også Kristines egne tanker om livsstil, trening og kosthold, tips og triks og også hennes historie om veien til fitness. En perfekt gave for enhver som er glad i mat og trening 🙂

Jeg har flere julegavetips på lager, de kommer litt nærmere jul 🙂

2 comments
  1. Ifølge legen min har jeg for mye d-vitamin i kroppen, og hun sier dette ikke er bra. Er det farlig og ha for mye d-vitamin i kroppen?

    1. For høye nivåer er ikke bra det heller, men det skal ekstremt mye til å få for mye.
      Du trenger hvertfall ikke å ta tilskudd om du har nok fra før:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *