DETTE ER MITT SLOTT

Jeg trener for meg. Jeg trener for å trives med min egen kropp og ytre. Jeg trener og spiser sunt for å ha god helse. Jeg trener og spiser sunt for å ha det bra. Jeg trener og spise sunt for å leve lenge. Jeg trener og spiser sunt for å at kroppen min skal se ut sånn som jeg vil. Jeg trener for å ha en kropp jeg vet jeg har jobbet hardt for å bygge og som jeg er stolt av, ikke ovenfor andre men ovenfor meg selv.

P1000143-001

Noen mener kanskje dette ikke er pent, for stort, for lite fit, for lite, feil proporsjonert, for lite ditt og for mye datt. Men kroppen min er mitt slott. Jeg innreder med det jeg liker og det som gjør meg glad. Jeg former det slik jeg vil og jeg trives her. Ingen andre trenger å leve i eller med mitt slott, for det er jeg som bor her. I min kropp skal jeg bli for resten av livet, og jeg akter å forme og behandle den som jeg vil.

Bygg og form den kroppen du ønsker å ha, uansett hva andre måtte mene. Skap den fysikken du ønsker, drømmer om og trives med. Det er DIN kropp som du forblir i så lenge du lever. Ta vare på slottet ditt og sørg for at ingen ødelegger det med nedbrytende ord.

12 comments
 1. Fantastidk herlig skrevet. Nydelig tanke å se på sin egen kropp som ens eget slott. Jeg har besluttet å ta godt vare på mitt slott, og er topp motivrrt på å møblere det med mange gledefulle ting. Takk for et herlig innlegg Julie♡

  1. Så bra 🙂 Slottet ditt fortjener den beste behandling 🙂

 2. Nok et fantastisk innlegg! Du er en stor inspirasjon 🙂

  1. så bra at du syns det! 🙂

 3. Så bra skrevet! og helt sant! 🙂

  1. takk, så bra du er enig Hilde 🙂

 4. Dette var gode ord! 🙂 blir alltid så glad av å lese på bloggen din 🙂

  1. så bra! 😀

 5. Word!!!
  Fantastisk bra skrevet, du e så flink!

  1. så bra du syns det, takk !:)

 6. Du har så fantastisk bra hamstrings. Har du noen tips, eller er det mye genetisk, slik at dem bare popper frem når du trener bein? 😉

  1. Tusen takk! 🙂
   De aktiveres i mange av rumpeøvelsene mine egentlig, også har jeg trent mye markløft og strakmark 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *