EN DAG MED MAT

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Her kommer det endelig; en matdag for meg. Jeg har linket til kosttilskuddene jeg bruker, så du kan klikke inn på dem.  Husk at dette er mitt kosthold, og ikke nødvendigvis slik du skal spise 😉 Mengden er ikke oppført, fordi du må finne ut hvilke mengde som passer deg.

Før frokost;
Sink, kreatin, d-vitamin, betakaroten, kaffe
Måltid 1:
A) Omelett av egg, skinke/kylling/tunfisk og ost + selolje
B) Microbrownie av proteinpulver, kokosmelk, søtning og litt vann. + selolje
♥ Måltid 2:
A) Microbrownie
B) «Salat» av skinke/kylling/tunfisk, egg/ost, paprika og agurk
C) Cottage cheese, funlight og mandler
Måltid 3:
A) Cottage cheese, funlight, banan, rosiner
B) Mager kesam, funlight, banan, rosiner
C) Proteinpannekaker
Måltid 4:
A) Kylling/karbonadedeig, potet og grønnsaker
B) Speltlompepizza med karbonadedeig/kylling og grønnsaker
C) Kylling og eggenudler
Før trening: BCAA
Etter trening: Proteinpulver rørt med litt vann og søtning, ofte sammen med enten frokostblanding eller riskaker.

P1000107

Jeg er ikke særlig glad i ris og spiser derfor dette sjeldent. Havregryn har jeg reagert litt på tidligere og spiser derfor også dette sjeldent. Jeg spiser et biorytme prinsipper og periodisk faste og trives svært godt med det 🙂 Første måltid spiser jeg ofte mellom 12 og 1, og av og til så tidlig som kl.11. Når jeg er sulten, rett og slett!

9 comments
 1. Supert innlegg:) Når det star ABC, betyr det at du enten spiser A eller B?

  1. jepp 🙂

 2. Hvor mange kcal ligger du ca på? Trodde jeg spiste lite men ut ifra dette føles det ikke sånn. Men vanskelig å vite siden mengden så klart avgjør:)

  1. Mengde eller kalorier sier jeg ikke noe om da dette er svært individuelt 🙂

 3. Thanks for the tip! :)) En ting ang biorytmen jeg lurer på, om du trener tidlig på dagen, hvordan gjør du det med karb da?

 4. Når står du opp om dagen og når spiser du ditt siste måltid? Skjønner liksom ikke hvordan du skal rekke all den maten hvis du ikke spiser før 11-13. Da er jeg i gang med måltid nr to… Høres egentlig deilig ut, kan tenke meg man blir mindre fysen av å rekke over såpass med mat før leggetid. Hvis man starter senere.

  1. jeg står opp rundt 6-7 tiden. Spiser første måltid mellom 11.30 og 13. Måltid 2 i 3 tiden, måltid 3 i 6 tiden og måltid 4 k 9 ca 🙂

 5. Men, tror ikke jeg klarer vente så lenge, er fryktelig sulten hele tiden.

  1. Hvis du er sulten på morgenen så er nok kanskje ikke PF noe for deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *