STYRKEØKNING OG TANKER

Treningen går veldig bra om dagen, og det føles godt å fokusere på noe annet enn svulmende muskler. Når man har vært på diett lenge så blir hodet litt…. Hva skal man si… Utslitt? Det er hvertfall fort gjort å få et urealistisk bilde av sin egen fremgang. Man blir rett og slett litt blind etterhvert. Styrke er et fint fokus å ha. Om du øker på vektene eller om man ikke har fremgang så er det liksom ikke noe å lure på eller se seg blind på.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
T-skjorte // Tights

Knebøystyrken min er et sorgens kapittel, og det er faktisk så ille at jeg helst trener knebøy når ingen ser meg. Når man har drevet aktivt med styrkeløft og vært veldig sterk så er fallhøyden veldig stor når man plutselig står der som en pingle og sliter med en vekt som før var easy peasy. Ja, jeg skal være ærlig. Det er sårt for meg, og mye vanskeligere enn jeg hadde trodd det skulle bli.  Jeg har ikke kjent på følelsen av å være svak siden jeg var syk, og jeg liker det ikke. Likevel er det min egen feil at det har blitt sånn med knebøyen. Jeg har prioritert andre ting, og da kan jeg ikke forvente annet.

Markløften og benkpressen går greit. Jeg har en liten vei og gå før jeg er tilbake der jeg var styrkemessig, men jeg har også en lavere kroppsvekt nå enn da jeg makset sist, så det må også med i beregningen. Jeg står på, så kan det ikke annet enn å bli bedre 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Målet i første omgang er å få fart på knebøyen. Mitt beste løft (dype og godkjent) er på 110 kg 1 rep og nå er det laangt frem dit. I Benkpress har jeg 72,5 kg å strekke meg etter, og markløften ligger på 152,5 kg 1 rep max. Jeg har med andre ord lagt lista høyt for meg selv, men – jeg har jo vært så sterk, så da kan jeg jo bli det igjen! Man kommer langt med positiv instilling 🙂

2 comments
  1. Ja det skal sies at det er fine tall du har satt deg! Masse lykke til 😀

  2. Er så redd for å miste styrken min om jeg går ned i vekt : o Vet ikke helt hvor positiv jeg blir om jeg mister det jeg har jobbet så hardt for, samtidig vil jeg jo ned i vekt. Mulig det er derfor jeg fortsetter å «ødlegge» for meg selv i matveien.. Det er ikke lett å alltid ha hodet på rett sted 😮

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *