10 comments
 1. kan du fortelle litt om hvordan du kom deg ut av spiseforstyrrelsen din? Evt. Hva du fortsatt sliter med av tanker rundt mat, kropp og vekt?

 2. digger, digger,digger,digger deg! 😀 😀

  1. hihi så bra 😀 😀

 3. Katten din er virkelig noe av det søteste(etter min da;))! Elsker «kattespråket» du snakker med han 😀 Gjør det samme selv. Og eller, du er så bra! Ærlig, realistisk og 100% deg selv, digger det 🙂 Stå på!

  1. hehe ja, hun er helt nydelig 🙂 Føler meg litt teit når jeg ser det på video, men det er jo slik jeg gjør så da er det jo ikke noe vits i å ta seg sammen hehe 🙂 Takk for hyggelig kommentar! 🙂

 4. Jeg digger når du lager videoblogg!! Virkelig et høydepunkt i løpet av dagen 😀

  1. såå gøy at du syns det!! 😀

 5. Det du sier om holdning er så utrolig viktig. Når jeg begynte med styrketrening for ca 1,5 år siden, så var jeg framoverbøyd, hadde dårlig holdning og følte meg generelt dritt. Etter jeg begynte med styrke har jeg fått en mye bedre holdning, og jeg elsker å trene rygg og skuldre. Way to go altså ! 🙂

  1. jepp, det gjør underverker for utseende med en fin holdning, og også for selvtilliten syns jeg faktisk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *