ROSA ROSA ROSA

P1000163-002

Årets julegave til deg selv? 😉
Dette settet er hvertfall blant favorittene hos meg og finnes i flere farger. Du finner tightsen her og toppen her. Tightsen finnes også i caprimodell, den er like billig som toppen! Jeg elsker Kari Traa, og selv om dette er superundertøy, fungerer det bra alene også, både hjemme og på trening!

Nå fyker jeg avsted på jobb og trening. Skuldrene skal pumpes litt i dag. Det er viktig det og, oppi hele styrkeløft treningen 🙂 Hva er din favorittøvelse på skuldre ?

4 comments
  1. Veltrente skuldre er pent ;-). Jeg har akkurat begynt med fokus på trening av skuldre.
    Skriver du noe om dine øvelser kanskje?

    1. Det kan jeg gjøre 🙂

  2. Militærpress! 🙂

    1. (Y) digger den jeg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *