AKTIVÈR RUMPA MED STRIKK !

P1000184

Husker dere jeg fikk minibands i posten fra X-life? Siden jeg fikk dem har jeg brukt dem til mye rart for å vite hva jeg skulle anbefale videre til dere ! Strikkene kan brukes til mye, det er sikkert og visst. Mine to favoritter er disse, som også kan gjøres hjemme:

Knebøy / Goblet squat
I og med at du får tre strikk i pakken med forskjellig styrke, kan du regulere selv hvor tungt det skal være. Legg strikken rundt knærne, rett over eller rett under, og jobb med å presse ut knærne slik at knærne går i samme retning som tærne. Squeeze that ass! 😉 Om du vil kjøre goblet squat kan du holde en stor vannflaske i hendene ved brystet, eller noe annet du finner hjemme. Eventuelt en hantel/ kettlebell om du er på gymmet.

P1000188
Genser // Tights // Sko

Glutebridge eller hipthrust:
Årh, genialt! Ny favorittøvelse!
Legg strikken rett under knærne og kjør vanlig glutebridge eller hipthrust, men prøv bred beinstilling. Press knærne ut og jeg skal love deg det brenner i rumpa! Oppgradèr – sett beina på en stepkasse og gjør det samme. Du får større bevegelsesutslag og det brenner enda mer om mulig! Stram rumpa under hele bevegelsen.

P1000185

I pakken får du ett gult (lett), et rødt (medium) og et sort (tungt), noe som gir deg muligheten til å variere som du vil! Man kan også bruke to strikk av gangen for å få større belastning. Du bestemmer selv 😉

7 comments
 1. Heia 🙂 fine tips! Men strikket er utsolgt og forventes å komme inn 17.desember, da rekker det ikke frem ift julegaver. Har du noen lignende du kan anbefale?

  1. Ånei 🙁 håper de får dem inn før !
   Man kan jo bruke lange strikk og heller brette dem i to: http://www.x-life.no/products/abilica-rubber-band-treningsstrikk
   eller bruke slike, selv om kvaliteten er litt dårligere: http://www.x-life.no/products/abilica-fitnessband

 2. Åh, de strikkene er geniale! Jeg pleier å bruke mine hjemme også, selv når jeg har treningsfri dag. Må forresten få sagt at du er en super inspirasjonskilde, Julie! Mye av det jeg har lært med tanke på trening og kosthold, tankegang osv. har jeg fra deg. Stå på! Ha en fin dag 🙂

  1. ja det er det som er så genialt, at man kan ta dem med seg 😀
   Tusen takk Charlotte, så koselig å høre! Det setter jeg pris på at du sier 🙂 Ønsker den en kjempe fin uke 🙂

 3. Elsker strikk rundt knærne under glute bridge!:) Kjenner virkelig god kontakt med «utsiden» av rumpa.

  1. oh yes! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *