HELGEN I BILDER

Årh, helgen har vært super! Vet ikke hvor jeg skal begynne en gang!
Kurset var supert. I og med at jeg har lest de fleste av Børges artikler var det ikke veldig mye nytt bortsett fra et par ting, men det er jo en bra ting å vite at jeg igrunn har gjort noe riktig til nå. Uansett inspirerende å høre på, absolutt et motiverende kurs. Det er ingen tvil om at kunnskapen øker, det forskes mer og mer og gamle myter har fullstendig råtnet. Det gjelder å henge med i det nye som oppdages! 🙂

P1000205
Børge i sitt ess! – flink og veldig forståelig foredragsholder.

Det er klart at det som funket for ti år siden fortsatt funker, men det gjelder jo å finne de beste måtene å gøre ting på for raskest og mest effektiv fremgang, både med tanke på kosthold og trening 🙂 Nyere forskning og oppdagelser gjør jo også at manges konkurransediett f.eks er mer bahagelig nå enn den var for ti år siden og nå kan man faktisk bygge muskler uten å ha ti øvelser pr. muskelgruppe, som mange gjorde før, for eksempel.

P1000211

Jeg traff også selveste sjefen av x-life på kurset, noe som var utrolig hyggelig. For et trivelig menneske! Det er moro å treffe mennesker man bare har mailet med og det er jo enda gøyere når de er akkurat som du hadde forventet 🙂

P1000202

Etter kurset på lørdag dro vi direkte til Haralds gym for shoot med Helene (som ser faaantastisk ut om dagen!!!). Vi hadde litt liten tid men vi fikk tatt en del bilder og akkurat som sist gikk det behagelig for seg. Helene har virkelig talent og det er så moro å bli tatt bilde av når man virkelig føler at fotografen tar bilder av deg når du ser best ut. Digger det! Gøran viste frem også sitt skjulte modelltalent, noe jeg syns var utrolig moro 🙂 Gleder meg til å se resultatet ! Harald var så snill å holdt oppe litt lengre så vi fikk fullført shooten. Det er alltid like hyggelig på Haralds og jeg føler meg alltid velkommen 🙂

P1000203

Maten i helga da… Årh, deilig 🙂 Jeg elsker å ikke tenke diett på tur. Hotellfrokost med eggerøre, bacon og to nugattiskiver. Say no more. Vi spiste middag på italiensk restaurant lørdag kveld, og jeg spiste en stooor bolle med lasagne. Himmel og hav, det var så innmari godt. Og vet dere hva? Veide meg i dag morges, og vekta viste -400 g siden fredag. Hva betyr det? Er du strikt store deler av tiden så kan litt frihet bare gi deg et forbrenningsboost.

P1000198

Jeg er så glad for å ha en kjæreste jeg kan dele slike helger med 🙂 Det er definitivt ikke siste gang vi er på shoot sammen! 🙂

1 comment
  1. høres ut som om dere har kost dere masse 😀 Gleder meg til å se bildene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *