DAGENS ØKT

I dag hadde jeg en herlig økt med Cathrine på Birkeland og vi kjørte gjennom programmet mitt som Gøran har satt opp til meg. Det som sto på planen var markløft, knebøy, benkpress og sidehev. I tillegg kjørte vi et supersett på mage med beinhev på benk, magecrunsh og beinhev på matte. Når jeg er alene sniker jeg meg somregel unna magetreninga, så da er det greit å ha en sprudlende treningspartner som ikke skipper den! 😉

P1000214

P1000216

Kroppen var ikke helt på topp i dag. Jeg trente delvis fastende i og med at vi startet kl.11 og min frokost er somregel mellom 12 og halv 1. Jeg drakk BCAA og spiste 1 eple men jeg tror nok personlig at jeg liker best å trene med litt mer i magen enn det, spesielt når jeg skal løfte tung vekt på få reps. Lesson learned! 🙂

P1000218

Skoene jeg har på meg er av typen Inov-8, og disse passer perfekt til styrketrening av typen vi gjorde idag. Størrelsen er helt normal og de finnes i mange flere farger. Jeg skrev en innlegg om treningssko her, men jeg tenkte å nevne det hvis noen ikke fikk det med seg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *