TILBAKEMELDING FRA KUNDE

Jeg ble tagget i denne statusen på facebook av en tidligere kunde av meg og vil gjerne delen den med dere.

Denne jenta har slitt med spiseforstyrrelser og utrolig lavt selvbilde. Etter en lang stund som spiseforstyrret og undererært la hun på seg og selvtilliten ble enda dårligere før hun startet med pt-timer hos meg. Dette er et utdrag av det hun skriver:

«Min mor hadde personlig trener, og hadde noen timer igjen med henne. De timene ga hun til meg. Husker det første jeg sa til henne var «jeg er sta, jeg er umulig og i dårlig form. Sier jeg at jeg ikke vil, så pisk meg!»
 Tiden gikk, jeg satt meg høyere og høyere mål, jeg hadde det kjempemoro på trening hver eneste gang! Vet folk sier blod svette å tårer, når det bare er svette, men her slo jeg i boksesekken til jeg blødde på hendene, jeg svettet som en gris 10 minutt inn i treningen, og jeg fikk av og til såpass dårlig selvtillit at jeg gråt foran henne, eller jeg gjorde det fordi jeg var utslitt. Men det gikk fint å gjøre det foran henne. Hun var så god mot meg og motiverte meg videre! Jeg gledet meg til hver trening!

juneTenk dere ei jente på 100 kg med 40 kg ekstra som ho ikke er vandt med å bære, uten muskler, som skal begynne å trene. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg tok 4 kg i hantler. På et halvt år ble den jenta 20 kg lettere, hantlene gikk fra 4 til 15, jeg slo min mor (som er et beist!!!) i markløft i maxing. Syntes jeg skal få lov til å skryte av jenta på 100kg, uten muskler, som gjennomførte ALT treneren sa, som ikke backet ut eller sa nei til mye. Sleit meg gjennom sirkeltrening, kickboxing, vektløfting og klarte alle målene jeg startet opp med!

Denne jenta på 100 kilo uten muskler er nå ei jente som er gira på helse, trening, sterk og sunn. Musklene er endelig bygd opp, og jeg er nå sterkere enn noengang! Og en av mine største utfordringer – som var å trene foran andre, er bare fortid! Nå er jeg over halvparten av målet. Jeg er virkelig på rett vei – og i mine 6 år på å prøve å komme ned i vekt, er jeg ENDELIG på vei ned – denne gang på en sunn og riktig måte.

Julie Rafoss – Personlig trener anbefales til ALLE! Ho gjorde et vrak av ei jente, om til en jente med trua på seg selv, og bedre selvtillit med et sunnere forhold til livet. Ho ga meg håp.

Alt jeg har å si til Julie er tusen, tusen hjertelig takk. Dette betyr så utrolig mye mer for meg enn noen vil skjønne!»

jhererf
Slike tilbakemeldinger er grunnen til at jeg jobber med deg jeg gjør, og grunnen til at jeg gidder å gjøre mitt beste. Trening og mestring kan gjøre så mye for et menneske om de bare blir hjulpet i gang og hjulpet til å se hvor mye verdt de faktisk er, og hvor mye de kan klare om de bare vil !

4 comments
    1. i know! 😀

  1. For en fantastisk tilbakemelding 🙂

    1. ja!! rørt til tårer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *