JULIES JULEGAVETIPS !

Nå er det snart desember, og det betyr julegavehandel! Jeg er faktisk nesten ferdig allerede, og det føles både godt og kjedelig! Det er noe magisk med julestresset når man hiver seg rundt for å handle gaver i siste liten. Samtidig er det godt å være ferdig allerede nå. Jeg har bestilt mesteparten av årets julegaver på x-life.no, så da ville jeg være tidlig ute for å sikre meg det fineste før det ble utsolgt. X-life har en egen kategori med julegavetips, der kan du finne mye fint om du trenger ideer! 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
♥ Den perfekte gave til noen som liker seg på kjøkkenet og som vil prøve sunnere oppskrifter. Du kan f.eks. putte div. varer oppi en fin kurv, eller bare pakke det inn i sylefanpapir som gir det en fin og delikat look 🙂 Se kategorien for sunnere matvarer og fyll din goodiebag med det du vil og det som passer best til hun/han du skal gi den til !

SAMSUNG CAMERA PICTURES
♥ Den perfekte gaven til mor, svigermor, venninner eller søstre. Denne buksa er så myk og deilig og passer perfekt til sofakos, kalde dager eller lavintens trening. Normale i størrelsen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Vintergave! D-vitamin, betakaroten og shaker – gir deg det du ikke får i vintermånedene 🙂 Dette passer egentlig hvem som helst, kanskje helst de som ønsker å bevare brunfargen? 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
En av bestselgerne hos x-life! Denne tightsen sitter fint på, den er høy i livet, har snor du kan knytte og er av typen «anti shake». En fin gave til noen som trener eller noen som ønsker å begynne. I og med at den er såpass høy i livet, så skjuler den også eventuelle «skavanker» og gir en fin og jevn form 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Hva med et deilig sett med superundertøy? Det er vel ingen hemmelighet at jeg sverger til Kari Traa og elsker det. Dette kan jeg anbefale på det varmeste. Digg å ha under klærne når det er kaldt. Både tightsen og genseren kan brukes som treningsklær alene. Finnes i flere farger!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Til slutt: pakken som passer alle som trener eller som skal begynne !
Man kan ikke gjøre feil med disse produktene. Uansett hva man vil oppnå kan disse brukes uten problem. BCAA’en finnes i mange smaker og er nå satt ned 100 kr i pris, og kreatinen får også til knallpris nå! 

GOD JULEHANDEL !

Innlegget inneholder sponsorlinker

6 comments
  1. HEI 🙂 Jeg har sett på lår videoen din på youtube, og jeg lurer på om du kan vise noen beinøvelser man kan gjøre hjemme med vektstang? Jeg bruker den til squat og utfall (fram) Har du noen flere tips? 🙂

    1. Bulgarsk utfall, strake markløft, utfall med fremste ben på stepper, gående utfall, splittknebøy, front knebøy, hipthrust, glutebridge for eksempel 🙂

  2. Takk for gode tips 😀 Jeg har ikke treningsbenk, så jeg lurer på om det er like effektivt å utføre hipthrust liggende på gulvet? (Sikkert et veldig dumt spørsmål, men jeg er litt grønn når det kommer til styrke trening)

    1. Hvis du ligger på bakken blir det glutebridge, men den er god den og 🙂

  3. Kan kreatin og bcaa blandes sammen før trening?

    1. jepp! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *