JULIES «PEANUT BUTTERCUPS»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Du trenger;
2 egg
150 g mager kesam
40 g kokosmel
Sukrin gold (prøv deg frem)
1 toppet ss pb2
30 g sjokoladeprotein eller vanilje
1 ts bakepulver
4 dråper vaniljeessens

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det sies at man bør piske søtningen og eggene før man blander alt, men det glemte jeg (….). De ville nok blitt mye mer fluffy om jeg hadde gjort det.
Bland alt og hell i muffinsformer. Sett ovnen på 200 grader. stekes midt i ovnen i ca 15 min.  🙂 Som topping skulle jeg gjerne brukt peanøttsmør, men det hadde vi ikke. Mine be faktisk veldig gode og minnet veldig om butter cups fra Atkins! 😀

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Innlegget inneholder sponsorlinker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *