DAGENS TRENING OG «OUTFIT»

Jepp, da var dagens økt unnagjort. Enkelte dager er kroppen helt rar, og i dag var en slik dag. Jeg blir plutselig veldig varm og føler for å pælme i meg 3 liter iskaldt vann. Merkelig? Uansett, dagens økt besto av knebøy, benkpress og markløft med stopp 5 cm over bakken. Sistnevnte er utrolig bra trening for magen!

P1000234
P1000230-001

«Dagens outfit» var dette. En av mine favoritter fra BetterBodies, baggy topp fra Puma og sportsbh fra Craft. Jeg har tre sportsbher fra Craft og de er uten tvil min favoritt. Aner ikke hvordan, men jeg får pupper i disse i motsetning til hva mange andre sportsbher gjør for meg. Utrolig, eller hva? 😛

Hva skal du trene i dag ?

4 comments
  1. Hvilken str har du i den sports bhen?

  2. hehe kanskje jeg skal satse på craft treningsbher jeg også, kanskje jeg også får litt pupper : )

    1. verdt et forsøk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *