FOTBALLFRUE OG TRE GØYE TING

Fotballfrues instagrambilde har vært den store snakkisen i helgen, og jeg har jo også en mening om saken som vanlig. Hvis noen har problemer med at andre er i form, så er det en selv man bør jobbe med. Det at hun velger å legge ut helfigurbilde av seg selv for ørten tusen mennesker i truse og bh fire dager etter fødsel trenger ikke vi å si noe om, for det er hennes valg og hennes fremtid. Jeg respekterer at hun gjør det, men ville ikke gjort det selv. Hun er sikkert ei super mor for barnet sitt, det er hverken min eller andres jobb å dømme henne. Hva vet vel vi, vi som gnomer foran dataen og mobilen vår? Ingenting annet enn at vi mest sannsynlig syns hun ser urettferdig fin ut.

☺ Om du sliter med synet på din egen kropp så kan du ikke skylde på andre, så enkelt er det.
☺ Om du mener noen er en dårlig mor på grunnlag av et bilde så bør du gå i deg selv, mener jeg.
☺ Om du er uenig i hennes eller andres valg av handlinger går det helt fint å holde det for seg selv og respektere at man er ulike, eller eventuelt sende dem en personlig mail om du virkelig tror at din mening vil ha revolusjonerende og «eye opening» effekt for personen.

Over til noe HELT annet.  Tre gøye ting!
♥ Jeg fikk mitt nye kamera hjem, så nå blir det en litt annen kvalitet på bildene fremmover! De gamle kameraene mine skal legges bort for godt!
♥ Ikveld er det tid for årets første julebord! Tunfiskgreier til forrett og pepperbiff til hovedrett 😀
♥ Jeg har en spennende desember-overraskelse til dere, mer om det til mandag!

IMG_7316

GOD LØRDAG ALLE SAMMEN ! 😀

 

 

1 comment
  1. Første førnuftige innlægge æ har læst om «fotballfruens stunt» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *