JULETIPS OG JULESTEMNING

IMG_7706

Tenk, nå er det bare ti dager igjen til jul !
Desember har flydd forbi, og som vanlig har jeg ikke rukket å slappe av helt enda. Jeg skaffer meg mye å gjøre og blir rastløs om jeg får mye ekstra tid. Hvordan klarte jeg det som barn? Jeg koste meg med baretv grytidlig hver morgen og lekte med barbiene og bamsene mine i ro og mak uten å stresse med å finne julestemninga.

100CANON6

Jeg er hvertfall ferdig med alle julegavene, og jeg kan røpe såpass at mesteparten av det er fra x-life i år. Familien min er jo treningsinteresserte omtrent alle man, så da passer det bra med sporty gaver. Den nye genseren min fra Craft er supermyk og deilig både til innebruk og når man skal ut i kulda. Med litt lengde bak så legger den seg fint over rumpa. Enda et supert julegavetips for deg som mangler gave til mor, venninne eller søster.

Jeg har enda et tips til dere!  Kjæresten min Gøran designet en t-skjorte (bildet under) for en stund siden, og vi har et stort lager av dem her hjemme. Alt fra str. S (som jeg har på bildet under), til XXL. Den er stretchy og myk i stoffet med «Oaz» trykk på ryggen. Perfekt til trening både for gutt og jente! Prisen er 149 kr inkludert frakt, og det eneste du trenger å gjøre for å skaffe den, er å sende mail til Gøran på go-haart@online.no
Desktop37

1 comment
  1. den joggebuksa di så god ut altså : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *