BUBBLE BUTT MANDAG

God morgen og god mandag !
En ny uke og en ny start ! Ja, jeg er en sånn mandagselsker som kan bli plagsom pga mitt mandagsengasjement.

Jeg nevnte rumpetrening på facebooksiden min i går og lovte dere litt rumpesnakk her på bloggen oppi alt julesnakket. Jeg holder da løfter 😉

IMG_7730

Tenkte å nevne denne gen–iiiiale øvelsen. Pull through i kabel. Det er mange forskjellige utførelser av denne ser jeg, men jeg velger å gjøre det slik som dere ser på bildene. Jo mer jeg kan isolere rumpa, jo bedre er det. Jeg vil ha helt fokus på gluteus og minimalt på andre muskler. Jeg går så dypt som på bildet over, for så å trekke opp og skviiiiiiise rumpa.

IMG_7733

(Ikke la typen din eller drømmefyren stå bak deg når du gjør dette, tror faktisk ingen har fin rumpe når de skviser livskiten uten av den. -Men den BLIR fin;))

Når du står oppreist og skviser – hold i 2-3 sek før du bøyer deg ned igjen og gjentar. Fokuser på å virkelig stramme, stramme, stramme. Lener du deg lengre bak enn jeg gjør på bildet så blir det en hyperekstensjon, noe som ikke er nødvendig når det er rumpa du vil jobbe med 🙂

Noe annet du kan gjøre er å kjøre myoreps med 20 aktiveringsreps påfølgende av 5 reps, 3 sek pause, 5 reps osv til utmattelse. Yeeeeaaaah bubble butt for you 😉

6 comments
  1. Kjempe bra tips 🙂 tror du at du kunne laget en video av denne øvelsen? For min del så synes jeg det er lettere å forstå øvelsen og gjennomførelsen av den da.

    1. det skal jeg få gjort 🙂 🙂

  2. Jeg skjønte ikke noe av hvordan du utfører den 😛 Er det hofteekstensjon, eller hvilken vei går du? 😛

  3. Okei, jeg sverger på at det øverste bildet ikke var der stad! Men nå skjønner jeg den jo. Hahah

    1. hehe 😀 bra 🙂

  4. Hei

    Jeg lurer på en liten ting, jeg har lyst til å gå ned i vekt har begynt å trene vær dag men føler ikke jeg har energi nok til å holde på over lengre tid, pleier først å ta 2,5 km på tredemølla og så tar jeg litt sånn trening av lår og armer.

    Men probleme ligger i det at jeg ikke spiser nok før eller etter, hva er vanlig å ta av mat etter trening og hvor langt tid etter trening?

    Er det farlig hvis jeg har det sånn at jeg spiser havregryn til frokost så Shake til lunsj og fisk eller noe magert kjøtt til middag så Shake til kvelds? Eller anbefaler du noe annet jeg burde ta til frokost?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *