JULIE THE HOUSEWIFE

Hahahaa….Hvis du hadde sett alle de matrettene jeg har prøvd å lage i mitt liv som har gått dunken, så hadde du gitt opp på mine vegne. Og jeg kan like godt innrømme det – det er hovedsaklig fordi  jeg ofte skal «lage min egen vri», hoppe over ingredienser, erstatte i hytt og vær, halvere hevetid osv osv. Jeg har jo egentlig lagt opp til et salig rot bare ved å være en trassig kokk som skal trosse alt som heter regler og oppskrifter – selv om de veldig ofte funker perfekt som de er.

100CANON9

Denne gangen tenkte jeg; vet du hva, i dag skal jeg følge oppskriften for en gangs skyld. Dette er mine første julekaker helt på egenhånd og disse må bli bra . Jeg bladde opp bloggen til Kristine og fant kokosmakron oppskriften hennes som er slik:

3 eggehviter
200 g sukrin (gold)
300 g kokosmasse
Litt økologisk vaniljepulver (ok – her brukte jeg 1 ts vaniljesukker!!)

Stivpisk eggehvitene. Ha i sukrin. Tilsett litt og litt avgangen til det er godt blandet med eggehvitene. Ha i vaniljepulver. Rør i kokos. Lag topper på en bakepapirkledd stekeplate. Stek på 180 grader i 12 -15 minutter. Avkjøl på rist.

IMG_7795

Vel, jeg kunne ikke ha 300 g kokosmasse, for posen inneholdt bare 250 g så der er jeg unnskyldt. Resultatet ble veldig bra bortsett fra at jeg kommer til å bruke mindre sukrin neste gang, kanskje 100 g bare, men de ble absolutt gode. Mine ser litt svidd ut, men de er perfekte i konsistensen og akkurat som de jeg er vant med hjemme! JIPPI 😀

IMG_7800

IMG_7802

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *