TANKER OM ÅRET SOM HAR GÅTT

Jeg tenkte litt på året som snart er omme når jeg hadde lagt meg i går. Dette tror jeg har vært det mest selvutviklende året til nå i livet mitt. Selvsagt har jeg lært mye om meg selv tidligere også, men i år har jeg lært mye mer om voksenlivet og dette med å takle utfordringer, ikke bare på privaten men også i arbeidslivet.

Man blir bedre på å ta gode valg og velge sine venner når man blir eldre har jeg blitt fortalt. Jeg tror dette året har lært meg mer om nettopp det, og jeg ser frem til å lære enda mer. Hvem man omgåes har så mye å si. Du kan bli styrket og oppbygget eller utslitt og brukt, alt etter hvem man velger å være rundt. Det er også utrolig viktig å huske på hvordan man selv er, hva man gjør og hva man sier. Alt skaper, og jeg har blitt mye mer bevisst på å gi mitt beste i alt jeg går inn for og til de jeg møter. Selv om man ikke alltid får igjen med samme mynt fra andre så har man hvertfall gjort sitt beste.

IMG_4003-001Foto: Helene Drage Sommer

Noe annet jeg har forandret meg mye på dette året er forholdet til kosthold og trening.  Jeg har fått en helt annet fokus og er ti ganger mer avslappet enn før. Jeg gir mye av æren til min kjære for det. Å ha en kjæreste som utrykker at man er perfekt som man er og får en til å føle seg trygg, er undervurdert. Igjen, de man omgåes kan forme deg ganske mye. Jeg føler jeg har akseptert min egen kropp på et helt nytt plan dette året.

Tilbake til what comes around goes around… Jeg har hatt et tydelig fokus dette året, og det er service og medmenneskelighet. Jeg har innsett at det mange mennsker trenger er noen de kan stole på og snakke til som forstår dem. I verden i dag er det så mange som føler seg alene, selv om de er omringet. Gjennom jobben min har jeg tenkt at jeg kan hjelpe, ikke bare fysisk med trening og kostplaner, men ved å være en medmenneske og en venn. Det sies at man ikke skal bli venner med kundene sine, men det er jeg helt uenig i. Jobben gir meg så mye mer når jeg bryr meg om hver enkelt og gir dem mitt beste. Samtidig har jeg blitt flinkere til å sette en viss arbeidstid slik at jeg ikke er på jobb og tilgjengelig 24/7 for alle. Jeg ser frem til et nytt år hvor jeg kan fortsette å utøve medmenneskelighet til mine kunder. Rett og slett godhet og forståelse, noe som er vel så viktig som treningsprogrammer, regler og regimer. Spesielt i en tid som denne, hvor sprettrumpe, flotte bein og mageruter er mer i vinden enn noen gang.

color numbers shows year 2013

Jeg er fornøyd med 2013 og jeg tror 2014 blir et nytt år med mer kunnskap, erfaringer og lærdom. Jeg gleder meg ! 🙂

6 comments
  1. Tommel opp! Flere burde tenkt som deg. Det er viktig å bry seg 🙂 også i en kunde/service situasjon. Det kan bety mye for noen på en dårlig dag å bli sett og møtt med varme.

    1. Veldig sant! Jeg merker det selv hvis noen er hyggelige med meg på butikken f.eks. utrolig god følelse 🙂

  2. Flott bilde!! Dere er fine, og lyssettingen var skikkelig kul!

    1. Takk!! 😀 Helene er flink 🙂

  3. hei. Jeg lurer på om du har en privat email. jeg tror jeg er litt interesert i en treningsplan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *