MANDAGSRABBEL

Desktop33

Kosebukse // Strong is the new skinny t-skjorte

God morgen kjære lesere !
Helgen er overstått nå igjen, og en ny uke venter. Jeg startet dagen med å stikke nesa i boken jeg leser om dagen; «The cortisol connection» som jeg fikk anbefalt av Karoline. Utrolig interessant lesning og jeg er så gira på å lære mer og mer og mer. Vet du om gode bøker om hormoner så er det bare å hyle ut. Jeg er en hormonfreak! 🙂 Les innlegget jeg skrev om stresshormonet kortisol her.

Jeg har lagt opp til en fridag i dag og har tenkt til å utnytte den godt. Kostplaner og treningsprogram skal lages og mail skal svares på.  I tillegg skal ukens første økt utføres og den skal bestå av benkpress, roing, knebøy og litt div skulder og leggøvelser. Et nytt steg mot bigger, better, stronger 🙂

Jeg har skrevet et gjesteinnlegg på bloggen til min gode venninne Helene. Det handler om å glede seg over livsstilen sin og ikke gjøre den av ren tvang. Les det her.

Ønsker alle en fantastisk dag ! <3

 

2 comments
  1. Hvilken størrelse har du i den buksa? 🙂

    Ha en fin dag! 🙂

    1. Jeg har M 🙂 Kjempe digg med litt plass ! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *