SØNDAGSSVETTE

Dagen min startet (litt for tidlig til å være helg) kl.10 på Aqurama i Kristiansand sammen med Cathrine, Mariann og Trine. Vi skulle møtes for en fellestrening med JP.Haugen. Litt div. styrkeøvelser og moro. Vi endte opp med en sirkeltreningsøkt som ikke lignet grisen. Haha.
Pushups med beina på kasse, roing i slynge, dips, markløft med kettlebell, burpees, pistolsquats, landmines og box jumps. 40 sek på hver øvelse gange 3 runder. Heftig shit!

Jeg liker ikke å bevege meg så mye over bakken og foretrekker bakkekontakt, så box jumps er ganske langt unna komfortsona mi, haha. Jeg fikk mannet meg opp til litt hopping og det var jo faktisk utrolig moro 🙂 Det skal jeg øve mer på! Spenst er jo gull. For min del gjelder det bare å faktisk tørre… 😉 Se denne flotte landingen min. Fint og grasiøst:

Atkins

Haha noe så grusomt 😀
Det var hvertfall gøy å prøve og vi fikk en rå (og svett) start på dagen! Jeg fikk ikke tatt noen bilder, men det skal jeg sørge for neste gang. Utrolig moro med litt sosial trening og felles svette!

4 comments
  1. Spenst er egentlig veldig gøy – for fremgangen er så bra. Handler mye om å tørre for man klarer faktisk mer enn man skulle tro 😀 Ha en fin kommende ny uke Julie!

    1. Det tvier jeg ikke på! Skal gå inn for å fokusere mer på det fremmover 🙂 Ha en fin uke du også! 🙂

  2. haha, du er herlig 🙂

    1. haha 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *