FROKOST FORSLAG

Er du gått i brød- eller knekkebrødfella? Her er noen forslag til frokost til deg som vil leve sunt! 🙂

Omelett – min favoritt ♥
Egg er enormt næringsrikt. En god kilde til protein, fett og masse næring. Det metter også svært godt! Selv liker jeg å ha i kylling eller skinke, litt ost og gjerne også litt cottage cheese på siden sammen med tomat eller paprika og agurk. Krydre med det du vil. Oregano, salt og purreløk er favoritter hos meg 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Microbrownie
Proteinrikt, sunt og utrolig godt! Oppskriften har jeg lagt ut her. Det du trenger er bare sjokoladeprotein, kokosmelk, litt bakepulver, søtning, vann og en micro 🙂

Proteinpannekaker
Her finnes det mange forslag til oppskrifter, blant annet denne som jeg postet for en stund siden. Legg til en most banan for enda mere smak ! Ferske, saftige pannekaker med herlig innhold. Hvis du er litt på latsiden kan du gå for pannekakemiks som er et godt alternativ til en sunn frokost.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Salatbar – på farta
Enkelte dagligvareforretninger har salatbar hvor du kan plukke det du vil. Selv liker jeg skinke, egg, fetaost, grønnsaker og litt krydret makaroni. En sunn og god frokost selv om du er på farten.

Matmuffins
Enkle, gode og sunne matmuffins uten gluten og sukker. Erstatt gjerne oljen med mager kesam og bruk det fyllet du ønsker selv. Eksempel: kylling, bacon, tomat og løk. Nam nam 😉

218800

2 comments
  1. Føler jeg lever sunt på knekkebrød jeg da 🙂 Spiser de beste fiber balanse, og de er godkjent 🙂 Så spiser jeg litt annet innimellom for å variere.

    1. jeg tenker bare at det er mange som går i den fella at de binder seg til knekkebrød/brød og aldri spiser noe annet. Variasjon er bra uansett hva man spiser 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *