JEG LURER PÅ…

God formiddag !
Jeg fyker straks avgårde på jobb. Jeg har fått unnagjort en masse ting siden jeg sto opp og den følelsen er så digg. Nettcoaching, kaffedrikking, støvsuging og bildetakning. Ikke gærnt! Jeg vil gjerne vise dere rohnisch tightsen  og puma t-skjorta med feminine detaljer som er på tilbud hos x-life i januar. Dere har sikkert sett den før. Høy i livet med snøring, fint mønster og herlig passform. Spesielt grei å bruke til intervaller da den ikke sklir ned !

IMG_8057

Tights (tilbud!) // T-skjorte (tilbud!) // Lue (adlinks)

IMG_8059

Også til tittelen…
Jeg har skrevet ferdig noen innlegg som jeg er usikker på om jeg skal publisere, så da vil jeg høre med dere. Liker dere innlegg som kan skape diskusjon, eller er det bare slitsomt? Jeg har jo lyst til å få ut det jeg tenker på her på bloggen, men samtidig vil jeg jo skrive om det som interesserer dere også 🙂 Har du noen tanker om det, hyl ut! 🙂

17 comments
 1. Kjør på Julie! Diskusjonsinnlegg er morsome, lærerrike og ofte noe som får oss lesere til å tenke 🙂 Ønsker deg også ett godt nytt år, og gleder meg til å følge deg i 2014 🙂

 2. Send det ut!! 🙂

 3. Trur «alle» lika sånner innlegg, engasjer oss 😉

 4. Julie; du er svært reflektert og stiller ofte gode, kritiske spørsmål som får oss lesere til å tenke! Kjør på med innlegga dine, og stol på at det du mener er godt nok!

 5. Kjør på!! 😀

 6. Jeg støtter de andre! Kjør på 🙂

 7. Jeg sier også kjør på! En av grunnene til at jeg leser bloggen din er at du lar oss lesere tenke litt og stille litt spørsmålstegn ved ulike emner og lar oss reflektere, fortsett med det 😀

 8. Vil høre! kjør på, Julia 🙂

 9. Just do it! 😉

 10. Vil så absolutt lese det!:D

 11. Det er spennende å høre andres synspunkter, så jeg synes du skal publisere det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *