UT AV KOMFORTSONA

IMG_8064-003
Deilig genser fra Craft

Jeg skal ut av min trygge komfortsone i dag og prøve ut en saltime på Shapes som heter Mixfit. Jeg utfordrer derfor leserne mine til å gjøre nettopp det – trø ut av det trygge som du alltid gjør og gå for en treningsform du kanskje ikke er så god i, eller som du aldri gjør! Jeg vet hvertfall for min egen del at kondisjon og høy-høy-høyrep trening ikke er min sterkeste side, så da vil jeg gå for det i blant. Jeg er for å gjøre andre ting av og til, så man ikke kjører seg inn i et komfortmønster og gjør kun det man er god i fra før 🙂 Er du med?  😉

IMG_8074-002

IMG_8068-002

 

2 comments
 1. Hei,
  Jeg fant bloggen din i forrige uke da jeg lette etter litt motivasjon/tips på nettet når det gjelder trening. Superfin blogg 🙂
  Jeg er helt med på dette du skriver – jeg har trent fast 2 ganger i uka på de samme to timene som passer mitt skjema i to år. Og har blitt veldig lei. Heldigvis har senteret jeg trener på lagt om timeplanen etter nyttår og nå er det mer morsomt med litt andre timer. Derfor har jeg utfordret meg selv til å prøve minst èn gang på alle de timene de tilbyr på ettermiddagen. Selv om det kanskje betyr å utsette seg for noe en ikke trives med – så kan det jo hende jeg får nye favoritter 🙂 Det er verdt forsøket i hvert fall og det kan jo ikke skade med variasjon. Du har fått en fast følger i meg og kanskje jeg til og med kjøper en liten pakke med kosthold og trening for å få skikkelig fremgang i 2014.
  Mitt nyttårsforsett er å tenke på trening som noe jeg skal glede meg til og ikke se på som et ork. Jeg ser sikkert ut som en idiot der jeg står og ser meg i speilet med et stort smil og sier høyt til meg selv: Jippi, i dag er det trening!!! MEN det blåser jeg i 🙂
  Hilsen Kine

  1. Hei Kine ! Takk for skryt og ros 😀
   veldig enig i det du sier. Det er bra å utfordre seg selv! Trening skal være gøy! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *