KITCHEN POSE

Fredag igjen !

IMG_8098-002

Ingenting er som fredagsfølelsen, og den er like god hver uke spør du meg. Jeg elsker fredag ! I dag er jeg likevel litt stressa. Vi reiser til Gran Canaria i morgen tidlig og jeg stresser alltid med pakkingen. Livredd for å glemme noe! I tillegg har jeg en del jobb som skal gjøres før vi drar, samt blogginnlegg som skal skrives. Vel, jeg kommer vel gjennom.

Jeg er grisestøl i kroppen i dag etter to saltimer i går som jeg ikke pleier å gå på. Herlig! Godt å kjenne at kroppen har slitt litt. Hele kroppen fikk kjørt seg på helt andre måter enn den pleier.  På mixfiten hadde vi sirkeltrening med mange øvelser, blant annet kettlebell swing, american swing, bearsquat og burpees. 40 sek jobb, 10 sek hvile. Døøøød!

Jeg måtte slå til med en kjøkkenposering for dere i dag. Fitness longtights fra Better Bodies er på tilbud hos x-life denne måneden med to hudre kroner (!!) rabatt, så jeg anbefaler deg å slå til om du har lyst på denne ! Jeg har hatt min utrolig lenge og har sikkert vasket den førti ganger. Kvaliteten er det ingenting å si på. Den fine toppen finner du her 🙂

IMG_8107-001

IMG_8105-001

Ønsker alle en fin fredag !
Om du ønsker hjelp med trening og kosthold, send meg gjerne en mail på din.pt@live.no. Når jeg er tilbake fra ferie om en uke vil jeg hjelpe nettopp DEG som ønsker å nå lengre og få resultater 😉

Innlegget inneholder sponsorlinker

6 comments
 1. Det går nok fint skal du se 🙂
  Hvilken størrelse? Vet du om de har i xs eller xxs?

  1. jeg har S, du må nesten inn å se hva de har igjen 😉

 2. Så flott du er Julie! God tur til Grænkis 😉

  1. tusen takk for det! 😀

 3. God tur fina 😀

  1. takk for det! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *