JULIES MATMUFFINS

Ehehhee …:)
Har et håp inni meg om at jeg skal bli en kløpper på kjøkkenet, og da prøver jeg meg litt her og der på nye ting. Jeg tenkte å prøve meg på hjemmelaga matmuffins i forige uke, og slik ble det:

IMG_8084-001

4 egg
100 g skinke
3 ss bakepro (tilbud!)
1/2 paprika
Agurk
100 g cottage cheese
Masse oregano, purreløk, salt og hvitløkspepper

Helte det oppi muffinsformer og stekte på 200 grader i 15 min eller noe sånt. (Så egentlig ikke på klokka..:P ) Ville hatt ost på toppen, men det hadde vi ikke i hus. Det smakte godt, men egentlig helt orginal omelett. Litt gøy med muffinsformer da 🙂 En ting er sikkert – jeg skal skaffe meg silikonformer. Det gjør det mye lettere å lage alle slags former for muffins vil jeg tro.

Det som er så genialt med egg er jo at det stivner, så det ble fint hold i disse. Litt styr å få dem ut av formene, men eller bra ! Tror nok likevel at jeg får for ferdigmix med matmuffins neste gang…:P

IMG_8086-001

IMG_8089-001

Et siste tips: ikke glem nyttårssalget til x-life! Du kan fortsatt få med deg noen godbiter 🙂 For eksempel varme gensere fra KariTraa eller kosttilskudd som gir deg kontroll på søtsuget, I Control 😉

2 comments
  1. Matmuffins er så godt! Enkelt og greit å ha med som lunsj på farten 🙂 Anbefaler å ha i litt bakepulver også, for da hever de litt og blir luftigere og saftigere.

    1. oo nice! Disse ble ganske flate så litt mer volum hadde ikke vært feil 🙂 Takk for tips! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *