DAGENS ØKT PÅ GRAN CANARIA

IMG_8297-001
IMG_8307-001

Her har vi nettopp kommet fra trening og skal straks styre nesa mot solsenga! Dagens økt besto av litt av hvert for min del. Benkpress, skulderpress, sidehev, strake markløft, glutebridge, spensthopp og burpees til slutt. Jeg fikk både mamma og pappa med på burpees, så vi fikk litt kollektiv høy puls 🙂  Det er deilig å få opp pulsen litt på en annen måte enn når man pumper og løfter.

IMG_8308-001

IMG_8310-001
T-skjorte i ny farge // Athlete tights  (sponsorlinker)

Jeg gleder meg til å fortsette med spensttrening, det er nemlig veldig moro når man først setter i gang. Litt psykisk tungt er det og, hvertfall for meg som sliter med høyder og troen på at jeg klarer å hoppe opp uten  å tryne, hehe. Det blir heldigvis lettere og lettere når jeg gjør det mer og mer 🙂

IMG_8392-001

IMG_8393-001

Se min kjekke mann 🙂 Nå har vi bare en dag igjen her før avreise i morgen. Hjem til snø og kulde..Huff og huff. Det positive er at jeg kommer tilbake til jobb som jeg elsker samt katten min og de gode gamle rutinene hjemme. Det er noe bra med å være hjemme og… 😉 Hva har DU trent i dag?
PS: svar på kommentarer kommer så fort jeg er hjemme !

9 comments
 1. Så flink dere er! 🙂 Har ikke trent enda i dag, men skal til treningssentret så fort lunsjen har fått sigd litt. Blir en ren cardioøkt i dag for en gangs skyld! 😉 gleder meg!

  1. hihi vi hadde lyst til å trene, så da ble det slik 🙂 Vi har også hatt ferier uten en eneste økt 🙂
   Kos deg på trening! 🙂

 2. Du kunne ikke hatt en konkurranse hvor man kunne vunnet litt hjelp fra deg..? Vil forandre kroppen mer enn hva jeg klarer selv nå.. så trenger ett kostholdsopplegg, og sikkert treningsopplegg… men har ikke råd akkuratt nå :/

  1. jo det hadde ikke vært så dumt! Jeg skal finne ut noe lurt 🙂

 3. Hei hva heter gymmet dere trener på? Ligger det i puerto rico?

  1. det ligger i Tauro, litt utenfor puerto rico 🙂 espartanian heter det. Det er i en garasje og det står gimnasio med stor skrift over døra 🙂

 4. Godt å se at flere er redd for å tyrne når de holder på med spenst trening som å hoppe opp på kasse 😀 Utrolig fin blogg foresten 🙂

  1. haha det ER skummelt! 🙂
   tusen takk 🙂

 5. Dat hamstring! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *