BOOTYMANDAG

IMG_8266-001

IMG_8267-001

God morgen kjære lesere !
Jeg har opprettet en ny kategori på bloggen min, nemlig bootymandag ! Hver mandag fremmover skal jeg ha øvelser, tips og triks som hjelper deg på veien mot en juicy bakdel. Høres bra ut? 😉

Øvelsen jeg gjør på bildet kalles ♥ strake markløft med hantler ♥. En genial øvelse for rumpa om du gjør den rett. Stram rumpa, brystet frem, senk vektene ned langs kroppen mens du holder overkroppen tight og skyt hofta frem til normal posisjon mens du skviser rumpemusklene (bilde nr.2).  Du skal kjenne at du drar vektene opp med rumpa. Hodet skal følge kroppen og ikke henge ned som det gjør på meg der, hehe. Om du sliter med å aktivere rumpa så kan du følge med neste mandag, da kommer et innlegg om det!

Rohnisch har fått inn noen lekre tights som passer perfekt til juicy bakdelener. Jeg skal hente denne i posten etterpå og her ser du resten av nyhetene! MÅÅ elske dem 😀

8 comments
 1. Gotta love bootymandag 😉

  1. oh yes 😀 😀

 2. Høres perfekt ut 😀

  1. så bra 😀

 3. Hei 🙂 Jeg trener hjemme, har desverre ikke penger til å trene på studio enda. Skulle gjerne hatt noen lapper å unnvære til det i mnd. men får smøre meg med ttålmodighet til jeg har fått jobb igjen. Samtidig så VET jeg at det er fullt mulig å trene bra hjemme og jeg har fått sansen for trening jeg gjør nå. Trener styrke annenhver dag og pusher meg hardt, i srarten holdt jeg på å spy og ble svimmel av 30 min. Nå holder jeg på i alt fra 1 time og 30 minutter og igår holdt jeg på i nesten to timer. Sliten ja, men ikke som i starten. Jeg trener fremdeles hele kroppen på en økt, da jeg bare har trent i litt over en mnd. Føler (og har lest) at det er smart å gjøre det en god stund først, så kommer til å fortsette med det til godt utpå vårparten iallfall. Jeg trener med pilatesball, strikk, rockering og egen kroppsvekt, har treningsmatte såklart. Ønsker meg virkelig noen vektskiver, manualer også, for noen øvelser kommef jeg til å trenge større utfordringer på snart…
  Mitt største problem er nok at det venstre kneet mitt har en skade, kneskåla er forskyvd ut til kanten på yttersiden, og jeg blir veldig betent og hoven om jeg gjør enkelte øvelser. Så er jeg veldig lei meg for at jeg ikke får kjørt knebøy, utfall osv… da jeg vet dette er helt supert for rumpa, er altså ikke lysten det står på her. Har ikke tilgang på beinpress heller, det vet jeg funker da jeg har trent i fysio for en tid tilbake. Men ble litt intressert her i de strake markløftene med hantler (kan vel bruke noe annet, flasker el?) Kan være jeg kan gjøre den, da det ikke er den store bøyen i knærne (om ikke jeg tar helt feil) MÅ prøve på neste økt hvordan det kjennes ut 🙂
  Kneskaden kommer for øvrig av flere års sykelig overvekt, har gått ned 50 kilo og prøver meg nå på de siste 20. Har ikke trent før jeg begynte i desember, ikke sånn hard trening iallefall. Så håper dette skal booste fettforbrenningen min. De dagene jeg har hviledag fra styrke tar jeg en kortere økt med bare rocking, ca. 40 mimutter.
  Når jeg trener sryrke tar jeg for eks reverse hyper (ettbeins) med strikk, «magerulle» med ballen, forskjellige varianter av glute brigde med ballen. Ettbeins glutebrigde bare på matten, planke, push ups på knær, «hofteløft» på sidene, liggende beinløft m.m slifter litt på øvelser for rekker aldri gjennom alle…. reps går fra 10-20 alt etter hva jeg klarer på hver enkelt øvelse, serier er 3-4. Synes du dette høres ok ut? Jeg føler iallefall stor forbedring i styrke bare på liten stund, så det føles bra så da er det vel bra også håper jeg 🙂 Flott blogg du har, og den strake markløften skal jeg jammen meg prøve!!

  1. Hei Ingrid !
   Så flink du er som trener hjemme!:)
   ball er genialt til rumpeøvelser, og det du nevner er topp. Du kan jo som du nevner, prøve deg på denne som jeg viser her. Hold en sekk med noe tungt i f.eks og bruk den som vekt 🙂
   Du er tøff som står på så bra med hjemmetrening selv med vondt kne! Lykke til videre 🙂

 4. Kjempebra tiltak! Gleder meg til neste mandag 🙂 men hadde det vært en idé og gjøre dette på video? 🙂

  1. jepp, absolutt! 🙂 skal få filmet flere rumpeøvelser tenkte jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *