NY TIGHTS OG KREATIVITET

IMG_8518-001

Det er tirsdag og jeg jobber på spreng her hjemme. Jeg har så masse ideer til treningsprogram, blogginnlegg og utvikling av firmaet mitt at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. En notatbok skal anskaffes asap! Mer info kommer etterhvert, jeg trenger nemlig noen jenter som er gira på å øke styrke og trene hardt til å hjelpe meg å teste ut et treningsoppsett. Stay tuned 😉

Jeg henta pakka fra my beloved sponsor x-life i går og oppi der var blant annet tightsen jeg har på bildet over. Jeg elsker den! Veldig høy og god i livet, sitter som et skudd. Genseren jeg har på meg er denne. Passer perfekt til kulden som er nå 🙂 Jeg fikk noen flere ting også, men det viser jeg senere. Litt musthaves fikk jeg også påfyll på. Nytt proteinpulver, sink og betakaroten som jeg inntar daglig.

IMG_8526-001

Hvis du ikke fikk med deg live-spørsmålsrunden på x-lifes facebookside i går så ser du svarene vi ga her! Svar og spørsmål er litt i hytt og vær, men det skal sorteres og legges ut på bloggen til x-life etterhvert. Jeg gir beskjed så dere får det med dere.

Nå må jeg få ut litt kreativitet før jeg drar på jobb på Shapes! Håper alle får en fin dag 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

11 comments
 1. Jeg er gjerne med å tester treningsoppsett! 😀

 2. Å herre, DEN FARGEN! Den tightsen kom nettopp ganske langt opp på toppen av ønskelista mi! For ikke å snakke om hvor fantastisk beina dine ser ut frøken! Utrolig inspirerende! 🙂

  Kan også nevne med det samme at jeg er VELDIG gira på å øke styrke og trene hardt, just saying! ;D

  1. i know!! elsker den 😀
   tuuusen takk, det betyr masse for meg å høre det Lene, beina er absolutt ikke min favoritt kroppsdel 😀 Så snill du er!

   Mer info om prosjektet kommer på bloggen snart ;D

 3. Jeg er gira på å øke styre og trene hardt fremover! Akkurat hva jeg trenger! 🙂

  1. Herlig! Følg med på bloggen fremmover, mer info kommer : )

 4. Fine Julie 🙂 Herlig tights 🙂

  Spennende med prosjektet ditt 😀

 5. Hei. Stillig tights:):) er veldig interessert å prøve nytt treningsoppsett:):)

 6. Hei.

  Den er så lekker den tightsen. Har du erfaring med hvordan den blir når du svetter i den? Synes det godt?

 7. Hei Julie!

  Jeg er også supergira på å være med på å teste ut nytt treningsprogram. Du er en stor inspirasjon og er SVÆRT fornøyd med resultater fra da jeg var kunden din for et lite år siden, så har stor tro på nytt program fra deg!

  Klem Line

 8. Hei!

  Jeg er supergira på og være med på noe nytt! Ble mamma for snart ett år siden og har siden oktober bestemt meg for å «gjøre noe». Har trent styrke fire ganger i uka og er klar for å kjøre på videre! Følger spent med på mer info!

  Klem

  1. gøy å høre! 😀 det kommer mer info på bloggen snart, jeg skal bare få alt klart først 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *