1 comment
  1. Hei! Er innom bloggen din hver dag, men er ikke den flinkeste til å kommentere/spørre om ting. Jeg har imidlertid et lite ønske, så fremt det er mulig? Jeg lurer på om du kan lage et innlegg med tips til hvordan man får ordentlig kontakt med rumpa?
    Har trent underkropp i kveld, og lårene er helt ødelagte, men rumpa kjente jeg ingen ting til. Varmer opp med å gå/løpe 5 minutter på mølla, tøyer hofteleddsbøyer, tøyer rumpa (den der jeg klemmer kneet inntil kroppen), tar knebøy uten vekter der jeg fokuserer på å skvise godt på toppen, og tøyer hamstring ved å sitte på huk mens jeg holder fingrene under skotuppene og setter rumpa i været. Går deretter over til zercher squat med stang, og starter med stanga og jobber meg opp til arbeidssettene (som for tiden er 35 kg, skal øke neste gang). Føler jeg varmer godt opp, og kjører øvelser som skal ta godt på rumpa (sumosquat mellom benker med vekt i beltet, pullthroughs, bulgarske utfall), men føler ikke at kontakten er der. Og, ja, jeg tenker på rumpa mens jeg trener. :p Er litt bekymra for dette, for ser fremgang på overkroppen, men ikke på underkroppen.

    Håper du har lyst til å skrive et innlegg om dette, er sikkert flere som er i samme bås. 🙂
    Til slutt vil jeg bare si at jeg liker bloggen din veldig godt, og at det er godt å lese en blogg der jeg ikke føler det samme kroppspresset som hos enkelte andre bloggere (på grunn av lettkledde bilder osv.). Beklager at kommentaren ble så lang! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *