JEG INRØMMER DET !

Vet du hva? Jeg blir skikkelig fed up av at enkelte skal være så fordømt flinke utad hele tiden. Jeg slår et slag for å innrømme at : jeg er sur! Jeg er lei ! Jeg har feila ! Jeg har smugspist 4 never med yoghurtnøtter ! Jeg har sagt noe feil!  Jeg strever! Jeg sliter!

IMG_8367-001
TightsT-skjorte (adlinks)

For sannheten er at vi gjør det alle sammen iblant. Kanskje ikke hver dag, men vi har alle gjort ting vi ikke innrømmer eller snakker om til andre. Ofte kan jeg sitte med følelsen av at en person er så suksessfull og aldri gjør teite feil og får meg tidenes bakoversveis når personen plutselig innrømmer at hun/han faktisk har gått på trynet. Vi går jo rundt å tror at andre er superhelter, og føler oss rævva selv fordi vi vet med oss selv at vi går på tryne iblant, gjør feil og sier gale ting!

Vet dere hva folkens, jeg innrømmer glatt at jeg
♥ Dropper ganske ofte cardio rett og slett fordi jeg ikke gidder
♥ Kjøper yoghurtnøtter og gumler i vei i bilen – midt i uka
♥ Syns ikke alle proteinbarer og sunnifiserte desserter er «omnomonom» og #lørdagsgodt – Sjokolade is the shit.
♥ Skipper noen sett eller øvelser hvis jeg ikke har lyst til å gjøre dem
♥ Er drittsur noen dager, selv om jeg alltid prøver å se positivt på ting
♥ Blir lei meg og furtete hvis jeg får uventet kritikk
♥ Tar (noen dagaer) det meste personlig og oppfører meg som et håpløst offer

Likevel syns jeg selv at jeg er en bra person som over all er hyggelig, dedikert og som gjør sitt beste, tro det eller ei!

Du har dem som sier at de aldri skeier ut, skipper noe på trening eller oppfører seg teit fordi de er så inni hampen selvdisiplinert og behersket. Flott for dem hvis det virkelig stemmer. Jeg stiller meg i rekken med menneskene og lar heltene regjere for seg selv.

 IMG_8359-001

 

40 comments
 1. Julie, du er bare så… FANTASTISK!!

  1. det kan jeg si om deg og Kristine !! <3

 2. Utrolig deilig å lese et slikt innlegg! 🙂

  1. så bra ! 😀

 3. Vet du? Det er meget skjelden, og kun en person i verden jeg sier dette til, men nå er du også det:

  JEG DIGGER DEG!!

  Sånn,.fred i sjelen, og innrømmer omtrent det samme bare i enda større mengder hva sjokolade angår

  1. hehe tusen takk Ole 😀
   Sjokolade er best og det må til!!

 4. Syns du er kjempe flink! Og har kjempe lyst å lære av deg:)

  1. tuusen takk Silje Miranda!! så gøy å høre 🙂

 5. hei
  ja litt iriterende egentlig med folk som hele tiden er perfekte og får til alt alltid. Men det er gjerne utad, innenfor husets fire vegger er det nok ofte ikke sånn. Man får gjøre så godt man kan og satse på at det blir bra. Det er viktig å høre på sin egen kropp. Hvis man hele tiden skal strebe etter å være perfekt, kan man fort gå på en smell.
  Synes du har en flott inspirerende blogg, og er ei søt og ærlig jente. Take care 🙂
  Astrid 🙂

  1. Jepp, veldig sant! Det er jo faktisk bra nok å være seg selv, gjøre så godt man kan både med feiltrinn og fremskritt! 🙂
   Tuuusen takk Astrid 🙂

 6. Eg er sååå glad for at du er menneskeleg som alle oss andre! Å vita at du «feilar» gjer at eg føler eg og kan nå opp dit du er. Hadde du vore superwoman som aldri gjorde feil hadde målet om å bli like sterk, fit, fin og flink som deg vore heilt uoppnåelege. Men at du innrømmer sånt gjer deg menneskeleg og viser at me alle kan komma dit til tross for nokre «feil» på vegen. Men derimot ser eg ikkje på dei som feil, heller som ein motivasjon. Det føles kanskje feil der og da, men kva er vel livet uten litt motgang? Og det å vita at man iblandt på impuls kan hiva i seg ting ein ikkje burde eta, men at det likevel ikkje øydelegg alt ein har jobba mot, det er motivasjon for å jobba hardare! Kanskje var det den lille energiboosten kroppen trengte akkurat da? 🙂

  1. Er så enig med deg Ingvild ! Ekte suksess er å kunne feile gang på gang uten å miste entusiasmen 😀 Man lærer jo underveis, ikke minst lærer man å takle når man gang på gang gjør noe man ikke burde 🙂

 7. Det å gjøre feil, og snike oss unna ting vi ikke har lyst til er noe av det som gjør oss til mennesker. Noen ganger har vi svake punkt eller dårlige dager – men jammen er det godt vi har evnen til å si NEI når det er noe vi ikke har lyst til også. Tenk om verden bare hadde vært et JA sted. Det er kjedelig å gå på trynet, men vi må alltid huske at det positive med å gå på trynet, det er at det bare går oppover derifra ! 😀
  ha en fin dag!

  1. Jepp! Nettopp! Man får nye sjanser til å gjøre bedre hele tiden, så feilene våre setter ikke standard for livet på noen måte 🙂

 8. Føler akkurat det samme! 😀 Men jeg ser ikke på det som å ikke være perfekt, det er å være MENNESKE! Vi spiser trossalt variert, får i oss godt med det vi trenger av næring og holder oss aktive. Vi vil da faen ikke legge på oss 10 kg eller forfalle av å droppe cardio her eller ta oss litt usunn snacks som vi har løst på da. Å så er det sååå mye snakk om denne komforsona. Ja skal du utvikle deg må du gjerne ut av den, men noen ganger, og til og med OFTE, her det helt greit å holde seg innafor! Er man fornøyd, ja hvorfor skal man da gå rundt å tenke: faen, hadde jeg tatt det siste settet eller en ekstra rep så hadde jeg kommet meg ut av komfortsona og sikkert blitt så mye bedre. Nei, tvilsomt.
  For tiden blir jeg bare stressa av ordet «komfortsonen». Jeg liker livet jeg! Og hvis jeg en dag bare har lyst å gå tur i 30 minutter på flat mark istedet for å pushe meg til det ytterste i knebøy, vel det synes jeg er helt greit. Puste i bakken, å faktisk NYTE det man har HER OG NÅ! 😀 Komfortsonen er om hva man kan FÅ og HA i framtiden, men hva med alt det herlige man allerede har? 😀

  Kos deg Julie, du er AMAZING <3

  1. Å en ting: takk for at noen andre i fitnessverden endelig sier at «fitnessgodis» eller «sunnifisert godis» ikke er så HIMMELSK som så mange skal ha det til… Det er godt ja, men har jeg ordentlig lyst på sjokolade, hjelper det ikke så mye med en proteinbar eller en microkake altså….

  2. så herlig at noen sier nettopp det! For innsatsen ens kan faktisk være mer enn bra nok selv om du kanskje kunne gitt mer. Det handler så mye om å ha det greit og gøy, da samarbeider kroppen også mye bedre enn når jeg presser livskiten ut av den og høvler meg selv ned psykisk om jeg ikke tar meg helt ut.
   HELT enig med deg ;D

 9. Digger deg, Julie 🙂 stå på! Jeg syntes du er kjempe flink jeg 🙂

  1. hihi så gøy! takk for det 😀

 10. «A calm sea never made a skilled sailor» … Det skal ikke være perfekt hele tiden, hva slags karakter skaper vel det?

  1. SÅ sanne ord det der 🙂 vurderer å tatovere det !

 11. Dette er en av hovedgrunnene til at jeg klikker meg inn på bloggen din hver dag. Det er så godt å lese slike innlegg – jeg håper du fortsetter å skrive dem! 🙂

  1. så bra Kjersti ! Jepp, dette brenner jeg for så da holder jeg det ikke inne ! 🙂

 12. Takk 🙂

 13. Vet du; du er helt fantastisk, Julie! Jeg digger deg, det du står for, verdiene dine, ærligheten og åpenheten din. Nettopp slike innlegg og det du står for som gjør at du er en av favorittbloggerne mine. Slike som deg skulle bloggverdenen virkelig hatt flere av! Tuen takk, Julie! Tusen takk for at du er den du er og for at du gir av deg selv gjennom bloggen. Det hjelper og når inn til flere enn du aner.
  Ønsker deg en riktig god helg, og sender deg en takknemlighetsklem! 🙂

  1. Tusen takk for så fine og gode ord, nå ble jeg glad!!! 😀
   så god du er 🙂 Takk for at du leser bloggen og for kommentaren. Klem!

 14. Vet jo bakerst i hodet at alle de perfekte livene en ser frontet på blogger og instagram sjeldent er så perfekte på baksiden, men synes det står så respekt av at du er ærlig og up front om det! Digger deg! Vennlig hilsen en som spiste en japp før frokost i dag and have no regrets!

  1. Jeg syns det er trist at såpass få får det frem!
   Haha, jeg holder med deg i den jappen! ;D

 15. Takk for at du er så åpen og ærlig!! 😀 Dette innlegget gjorde virkelig godt å lese! Godt å se at dere fitnessjenter ikke er perfekte og gjør alt rett hele tiden!! Godt å se at du også skeier ut 😉 Sagt det før og sier det igjen; Jeg digger deg!! 🙂 Gid helg!! 😀

  1. det er viktig for meg å få det ut, for jeg merker selv hvor drit det er å tro at alle andre er perfekte. Jeg skal hvertfall forsikre alle om at jeg ikke er det! 😀 God helg til deg og 🙂

 16. Takk skjønne du!!!!

  1. Bare hyggelig 😀

 17. Kan ikke skjønne at du er så ung! Tingene du deler og hvordan du legger ting fram….wow!
  Bra nok bruker mamma og si, og det er noe vi nesten har glemt… Blir mye perfeksjon på mat og trening,

 18. (Kom borti knappen…..),
  Så når der feiles så kritiserer vi oss selv.
  Det er bra du bringer litt virkelighet til bloggverden, og at du får oss til å tenke igjennom ting!
  Jeg heier på deg:)

  1. Tusen takk for gode ord Anne! Bra nok er faktisk veldig bra nok! 😀

 19. Ja det er så sant! Samtidig så er det jo litt vanskelig å dele at man har vært en skikkelig sur bitch hjemme uten å på en måte gå litt for langt inn på privatlivet enn det man kanskje ønsker 🙂 fin balansegang der men jeg synes du gjør det veldig bra! Tommel opp! :*

  1. privatlivet syns jeg absolutt man skal verne om, samtidig som en innrømmer at dårlige dager og nedturer kommer 🙂 det er ikke så gøy å lese om andres problemer på privaten heller hehe 😛 tusen takk kristina, og i like måte! 🙂

 20. ÅH! Yoghurtnøtter er skummelt! 😀 Nam, nam!

  1. I KNOW! ææææææ :S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *