JANUAR FAVORITES

Først og fremst – tusen takk for alle gode ord og kommentarer på forige innlegg! FOR EN GJENG jeg har til lesere, jeg digger dere!! Smilet mitt går rundt når jeg leser det dere skriver, og alle skal få svar 🙂 <3

Jeg tenkte å vise dere noen treningsklær som jeg mener er vinterens absolutt musthaves. X-life har jo et enormt utvalg, så det kan være vanskelig å bestemme seg for hva man skal velge. Dette er mine anbefalinger.

♥ En rohnichtights i fresh farge med høyt liv ♥
Du får den i vannmelonfarget, blå eller i sort med detaljer, alt etter hva du er komfortabel med .Det høye livet holder alt på plass og forhindrer at den sklir ned. Et av vinterens absolutte musthaves som hvertfall gjør meg glad!

IMG_8519-001

♥ En deilig og varm Craft genser med feminin og behagelig passform ♥
Nedsvingt nederst bak, mykt stoff og høy hals med glidelås. Jeg ønsker meg denne i flere farger for den blir flittig brukt både hjemme, på jobb og på trening (bildet over)

♥ Lang singlet med behagelig stoff og bryterrygg som viser ryggmuskulaturen ♥
Selv liker jeg singleter som det er litt lengde på, og disse er perfekte. Nå har det også kommet noe ala samme type bare fra Adidas med logo på.

Kul og varm x-life hettegenser
Denne nyheten er perfekt å ha på trening før du blir ordentlig varm, eller på jobb og ellers. En favoritt hos meg allerede 🙂

IMG_8544-001

Hold varmen med en fresh lue! ♥
Modellene i grå og i rosa fra better bodies er både stilige og varme, og den lilla fra craft er min favoritt.

Kristine Webers nye oppskriftsbok
Perfekt nå på vinteren – når du kan være inne på kjøkkenet og prøve ut nye spennende oppskrifter mens snøen daler ned. Koselig!!
Jeg anbefaler ikke noe jeg virkelig liker, og jeg kan garantere dere at disse produktene er ting jeg trives med og i og kan varmt anbefale videre med god samvittighet 🙂 Ønsker alle en fin lørdag !

Innlegget inneholder sponsorlinker

 

8 comments
 1. Den jakka er bare magisk 😀

  1. i know! sååå myk inni 😀

 2. Åh! Den tightsen er så fresh! Elsker treningsklær med sterke farger, får litt ekstra energi av det 🙂

  1. elsker den 😀

 3. Trenger virkelig den tightsen i livet mitt! Er blakk student selv, så håper noen i livet mitt plukker opp på den tunge hintinga mi 😉

  1. hehe vi får krysse fingrene 😀

 4. Hei Julie
  Jeg lurte på Ossen størrelse du har i jakken ?

  1. Hei !
   Jeg har M 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *