TRENING OG MATPRAT

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er veldig motivert på trening om dagen !  Jeg har nettopp fått nytt program av kjæresten min med fokus på styrke i knebøy, markløft, benkpress, pushups, chins og dips + volum på skuldre og rumpe og startet på mandag. I går hadde jeg 4 reps på 105 i markløft, noe som betyr at styrken begynner å komme seg betraktelig tilbake til slik den var før. Veldig motiverende! Jeg skal bruke den ekstra jul-nyttår og ferievekta på å få noen gode økter fremover 🙂 Det ble +1 kg på meg siden før jul til etter vi kom hjem fra gran canaria, og det ser jeg meg veldig fornøyd med. Jeg har spist akkurat hva jeg har hatt lyst på. Det er lenge til sommeren og jeg har god tid på å nå min drømmebikiniform 🙂

IMG_8606-001

Apropos bikiniform. Kostholdet er en utfordring om dagen, tross at treningsmotivasjonen er så god. Sjokolade, pizza og lasagne frister mer enn noe annen mat og helst vil jeg spise hele tiden! Dette skjer dog hver vinter, og jeg skylder på mørketid, snø og kulde. Jeg prøver å tenke positivt likevel. Jeg spiser da sunt generelt sett, sett bort i fra sjokolade her og yoghurtnøtter der 😉 Tidligere har jeg slitt med vinterdepresjon og søvnmangel på denne tiden av året og enn så lenge har jeg ikke sett noe til noe av det! Da kan jeg holde ut med litt ekstra matlyst 🙂

På bildene ser dere forresten den andre toppen jeg fikk i sponsorpakka sist. Den nyeste singleten fra Better bodies! Jeg elsker den, akkurat som de andre. Buksa har dere nok sett før, og du finner den her. Better bodies er uten tvil mitt favorittmerke innen treningsklær.

Nå bærer det snart avsted på jobb på Shapes, men først litt kontorarbeid 🙂  Ønsker alle en kjempe fin onsdag !

IMG_8608-001

4 comments
 1. Du er jo kostholdekspert – om jeg spiser en god del under dagligbehov i ukedagene, for så å unne meg det jeg vil i helgene (fredag & lørdag) vil det være gunstig? Jeg er ikke på slankekur. La oss si at i uken spiser jeg 2-4 riskaker til frokost, lunsj & kvelds (med pålegg), vanlig middag, . Evt salat/havregrøt/grønnsaker og mager kesam dip/fruktsalat/toast til et av måltidene. Riskakene er ikke pga dens lave kaloriinnhold, men fordi jeg eeeelsker dem! Og jeg finner dem ekstremt mettende og det over tid. Dog jeg har hørt at det faktisk er fetende pga dens høye karbohydratnivå? Eller mulig det er det at den kan virke søttriggende for enkelte. Jeg velger å gå for kalori ut og inn.

  Også ja, i helgene : er ikke alltid jeg er våken til frokost, evt frokost/lunsj: 2 skiver med pålegg(mulig speilegg på ene)/1/2 big bite/frokostrundstykke med ost og skinke/salat/baguette el. (Ikke alltid jeg spiser før middag heller..) middag: typisk helgemat (taco/lasagne/pizza enten hjemmelaget eller kjøpt)/kebab/hamburger/pizzabaguetter eller vanlig middag) også helgeJunk : en pose m risbrød og/eller smash/og eller Smågodt/og eller stor sjokoladeplate/og eller en pose med giffler/og eller en pose med chips/og eller en pakke med kjeks/og eller en boks med dream is.

  Altså minst 2-3 ting på snopelisten. (fordelt på en helg). Er det ok? Eller vil det ha innvirkning på vekten og fucke forbrenningen?

  1. Heisann !
   Det er egentlig ganske umulig for meg å si om du spiser for mye/for lite i hverdagene og om helgen ødelegger for deg så lenge jeg ikke vet noe om deg, treningen din eller matmengden eksakt. Det som er sikkert er at litt søtsaker og snop en gang i uken ikke er negativt, og jeg tror nok at det går helt fint med det kostholdet du ser ut til å ha 🙂
   kos deg med riskakene om du vil det, ikke tenk på at de er fetende. det eneste som er fetende er å spise mer enn du forbrenner 😉

 2. ^ daglig inntak i ukedagene ville vært rundt 1200. Og typ alt fra 2-3500 fredag og lørdag. Ville kroppen tilslutt gått i sparebluss eller blitt vandt til dens lave inntak i uken at jeg hadde gått opp?

  1. Vanskelig å si, men jeg ville kjørt en litt mer moderat stil om jeg var deg. Mer i ukedagene og mer moderat inntak i helgene, selv om du spiser usunt. Det er jo flest ukedager, og et såpass lavt inntak vil jeg ikke anbefale for noen så lenge du komenserer med «junk», om du skjønner hva jeg mener 🙂 Spis mer i ukedagene (sunt) og kos deg med det du vil av godt på lørdag, det syns jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *