TORSDAGS MORGENØKT

IMG_8627-001

God morgen folkens !
Shakeren er ladet med BCAA, fres og kreatin og jeg er klar for kettlebell ! De herlige saltimedamene på Shapes holder noen knallbra kettlebelltimer, og jeg elsker denne muligheten til å få unna litt cardio og bli pusha! Digg med morgentime, så har man resten av dagen til andre ting.

Jeg er sliten etter fire styrkeøkter på rad, så jeg skal kjenne etter på kroppen hvor hardt jeg presser meg i dag. Uansett er det en god start på dagen 🙂  Tightsen jeg har på meg her er forresten et av vinterens musthaves spør du meg! Du får den også i sort med fine fargedetaljer 😉

IMG_8636-001

Hva bruker du din torsdags formiddag til ?

18 comments
 1. Min torsdags formiddag brukes på jobb 🙂
  Etterpå skal jeg ha hjemmetreningsøkt etter oppskrift fra deg, så jeg gleder meg til det. Synes buksene sitter løsere allerede – hehe. Ha en super dag!!

  1. Så gøy da 😀 Ha en fin dag du og! 🙂

 2. Hei.

  Jeg har spurt deg i et annet innlegg om dn tightsen, men fikk ikke noe svar. Derfor spør jeg igjen ;-).
  Har du erfaring med hvordan den blir når du svetter i den? Synes det godt

  1. Oi, beklager det må jeg ha oversett! Det var ikke meningen:)
   Det synes ikke når jeg svettet i den hvertfall 🙂

 3. Formiddagen/morgenen gikk til en økt med Bring Sally Up med knebøy, pushups og bulgarske utfall! Kjører den fast med ei venninne ca annenhver uke for å variere og pushe utholdenheten litt, har like lyst til å ligge helt i ro i ti-15 min etter endt øvelse!
  Har hatt lyst til å teste ut kettlebelltimer for cardio selv, men tror ikke de tilbyr det der jeg trener? Looking good as always frøken 😀

  1. Høres heftig ut!! tror jeg må prøve den med pushups 😀
   Tusen takk ! 😀 ha en fin dag 🙂

 4. Har trent styrke hjemme, men det ble nærmest en drittøkt selv om jeg fikk gjennomført opp mot 1,5 time. Men slitet med søvn for tiden, får ikke sove. Våkner flere ganger i timen igjennom hele natta, men jeg har fibromyalgi da så håper jeg får en bedre periode igjen snart…. Kan vel være stolt over at jeg til tross for det utfører treningen, men det føles dritt for å si det sånn. Ingen glede og ingen bra energi :-/

  1. skjønner godt det går trådt når du har dårlig søvn og verker. Håper du får det bedre snart! Du er hvertfall flink som trener likevel 🙂
   Ha en fin dag 🙂

 5. I dag er jeg lemster fra treningsøkta fra i går. Har brukt formiddagen min til å sy lappeteknikk.trenger vist en dag å komme meg på. I morgen er det styrketrening igjen. Har topp motivasjon for tida. Treninga gir meg energi.! 🙂

  1. hvile må til det og 🙂
   Ha en fin dag! 🙂

 6. Jeg brukte den på jobb. Det må visst til 😉

  1. Flinka 🙂

 7. Du har utrolig lekre, sexy bein! Du kler dem veldig godt og du ser så sunn og glad ut! Er fint å se kvinner med så vakre former!
  (Sitter forresten i helt like tøfler nå, hvis de er fra Primark? Superdeilige :D)

  1. Tuuusen takk Irene! Så koselig å høre, du er vel snill 🙂
   Haha ja, tøflene er fra primark! elsker dem 😀

 8. Blander du fresen oppi bcca? Jeg har den bcca med bringebær fra x-life. men å blande den med fres vil jo gi to forskjellige smaker… kanskje du har en nøytral smak på bcca?

  1. Jepp 🙂 Jeg har cherry smak men det blir knallgodt sammen med fres faktisk 🙂 syns jeg da 🙂

 9. Jeg gikk til trening(20min hver vei). Trente styrke 1 time og gikk hjem. Etter mye banning og steiking kommer jeg endelig hjem, og hva må jeg da, jo skuffe snø 😀

  1. det syns jeg høres ut som en hverdagshelt Kathrine! ;D
   Flink er du! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *