VIDEO; SMINKE PÅ TRENING?


Toppen jeg har på meg er lang og superdeilig, nyhet fra Rohnisch! Du finner den HER.
(adlink)
306233_311644688914166_1459224126_n
Leser du bloggen min på ipad eller mobil?
Da kan du se alle videobloggene mine her 🙂

34 comments
 1. Jeg bruker alltid sminke på trening!!! Og jeg er helt enig, alle ser best ut med sminke.
  Ferdig diskutert… 😉

  1. hehe godt jeg ikke er alene 😛

 2. Sminke er lov! Sjøl ser eg veldig trøytt ut uten og ønsker ikkje å sjå «sjukeleg» ut på trening. Parfyme derimot synes eg ikkje burde vera lov! Det er ganske ubehageleg viss nokon parfymerar seg før dei går på trening. Først og fremst er parfymelukta sterk når den nettopp er spraya på, og det er ikkje sikkert alle rundt synes den er like god. Men når parfyme blir blanda med sveitte kan det bli ei ganske kvalmande lukt! Dette har eg opplevd fleire gonger der eg trenar og har rett og slett hatt problem med å snakka med den personen fordi eg nesten ikkje fekk pusta av den ekle lukta!

  1. jepp, parfyme kan bli for mye av det gode.. helt enig !

 3. Jeg bryr meg fint lite om folk velger og trene med sminke eller ikke, men synes det er utrolig trist at mange jenter ikke tørr og vise seg uten fordi de ikke føler seg fine nok. Jeg mener det er en øvings sak. Jeg synes ikke at jeg er direkte pen uten sminke og føler meg selvfølgelig finere med, men det handler om å kunne koble ut tankene litt og bare gi faen. Tror problemet hos veldig mange fremdeles ligger i at de tror alle ser på de samme hvor enn de går. De fleste folk er på treningssenteret for å gjøre akkurat det samme som deg (ikke personlig), nemlig trene.

  1. ja, det er veldig sant. Selv merker jeg at jeg gir blanke noen dager, og det er faktisk litt digg å ikke bry seg over hodet. Samtidig så er det flest av de dagene hvor jeg helst har litt sminke på, for min egen del 🙂

 4. Jeg mener at det er helt opp til hver enkelt om en bruker sminke på trening eller ei. Helt enig med hun som sier nei til perfyme. Ellers må jeg innrømme at blide og fornøyde folk er mest inspirerende å være rundt 🙂 (jeg tror pusen din ikke sier noe for hun er enig med deg, den som tier samtykker)

  1. Ja, hvordan folk oppfører seg er helt klart viktigst! 🙂

 5. Jeg må si meg enig med Ingvild !
  Jeg liker best å trene med sminke på øynene! Jeg føler meg mere våken og føler også at holdningen blir bedre !
  Jeg kan virkelig ikke fordra jenter og gutter som heller en halv parfymeflaske på seg, før de skal trene..Jeg blir skikkelig kvalm,svimmel og uvel av det! fyfyfy

  1. hehe veldig enig! 🙂 En ren, nøytral lukt er uten tvi å foretrekke 🙂

 6. Før så brukte jeg faktisk å ta av meg sminken før trening. Men dette var i frykt av å få uren hud (iom porene åpner seg når du er varm). Det har jeg sluttet med nå.
  Men jeg sminker meg aldri før jeg kun skal trening, selv om jeg føler meg mye bedre med sminke (og da presterer jeg ofte bedre)! Så det er jo absolutt en sammenheng! 🙂

  1. jeg har så og si alltid på foundation på trening og har alltid hatt det, og jeg har ikke uren hud. Jeg tror kanskje akkurat det er litt individuelt hvordan huden reagerer 🙂

 7. Jeg trener med full sminke enten når jeg kommer rett fra jobb eller andre ting, eller hvis jeg skal noe rett etter treningen og har dårlig tid. Ellers dukker jeg sjeldent opp på styrketrening uten maskara og øyebryn, men når jeg bare skal løpe og derfor svetter som en gris, så liker jeg å holde ansiktet reint. Så min konklusjon: Sminke på trening er helt greit, men kanskje litt rart og legge full sminke FORDI man skal på trening.

  1. veldig enig der! 🙂 rennende brunkrem er ikke akkurat lekkert 😛

 8. Jeg synes alle kan velge selv om de vil ha sminke på trening eller ikke, jeg pleier å ha sminke hver gang utenom hvis jeg skal direkte fra nattskift til treningssenteret (ikke vits å sminke seg for å gå og svette foran 2-3 folk som har gidda å møte opp så tidlig)
  Kjenner derimot at jeg «dømmer» litt når jeg ser en jente med full sminke (lørdagskveld- jeg-skal-ut-på-byen-om-5-min-sminke) øredobber, smykke, negler, matchende treningstøy og som ikke er der for å pushe seg, men kanskje diller litt på sykkelen og så halvhjertet ser på vektene og løfter litt og går. Disse jentene pleier konstant å ha med mobilen sin og texte og ta selfies. Synes det er litt kleint XD
  Men er enig med at sminke, det velger du selv, ingen andre har vel noe de skulle sagt om det, de kan velge hva de selv vil 🙂

  1. hehe da hadde nok jeg også vært litt dømmende, heldigvis er det ikke noen av de der jeg trener 😛

 9. Åh, har savnet videobloggene dine! Du er jo så søt 🙂
  Personlig synes jeg sminke er OK til en viss grad. Gidder selv ikke å fjerne sminke hvis jeg trener etter skole/jobb, og tar på litt maskara og pudder hvis jeg trener tidlig om morgenen så jeg i det minste ser litt menneskelig ut 😛
  Men har aldri skjønt meg på de som har på festsminke(type glitterøyenskygge/sotede øyne og løsvipper) på trening. Har blant annet en bekjent av meg som bruker mer sminke hvis hun skal på trening enn hun gjør til vanlig(og hun bruker allerede mye sminke), og flere av mine guttevenner har sagt til meg hvor dumt det ser ut.
  Men selvfølgelig, folk må få gjøre det de føler seg mest komfertable med 🙂

  1. hihi takk for det Thea ! 🙂
   helt enig med deg på alt her!

 10. Det er selvfølgelig opp til hver enkelt, men selv mener jeg at normal hverdagssminke må til uansett hva en skal. Type maskara og no greier i ansiktet (om en ikke har natulig pen hud da). Synes ikke en trenger dra på seg festsminketrynet når en er på trening, personlig hadde jeg følt meg ukomfertabel med så my sminke blandet med svette, ikke noe særlig når det begynner å renne. Dømmer ingen, men noen trenger helt klart begrense seg. Ellers helt klart ja til moderat sminke på trening, viktig å føle seg vel.

  1. Jepp, totally agree ;D

 11. Wow, så akkurat videoen der du synger «O holy night» du er jo helt fantastisk flink!! og btw, sminke på trening: 100% innafor 🙂

  1. tuusen takk, så koselig å høre! 😀

 12. Synes overhodet ikke at det er noe galt med å gå med sminke på trening 🙂 Synes at en skal få sminke seg dersom en vil, og la være dersom en ønsker det. Uansett teit å baksnakke noen for både det ene og det andre. Men det er ikke akkuratt noen hemmelighet at en ser bedre ut emd sminke som oftest 😉

  Ser egentlig på det på samme måte som å velge mellom hvilke klær du skal trene i. Noe føler du deg enkelt og greit freshere i enn annet. Du føler deg helt annerledes på trening i en kul tights og en fin singlett/t-skjorte enn viss du er der i en gammel slitt joggebukse og en alt for stor t-skjorte. Tror også en presterer bedre når en føler seg vel 🙂

  Jeg bruker stortsett sminke på trening. Føler meg mye bedre, og føler også jeg presterer bedre. Jeg er liksom ikke så redd for å bli lagt merke til, for jeg er fornøyd med at jeg ser bra ut med sminke på meg og sånt 🙂

  Men dersom jeg bare skal trene den dagen dropper jeg ofte foundation eller bruker mineralfoundation i stede i tillegg til standard øyesminke og sånt. Men mascara, øyenskygge, øyenbryn og sånt skal fikses uansett! 🙂

  1. virker som vi har helt samme mening om dette! 🙂
   Man vil jo føle seg vel, og hvorfor skal man gå inn for å se ut som en dass? 😛

 13. Helt enig, det er opp til hver enkelte om man sminker seg eller ikke. Selv så sminker jeg meg ikke for å dra på trening, med mindre jeg føler meg veldig bleik og gusten (skal straks avgårde på trening, og har hatt på meg BB cream, rouge og mascara fordi jeg så litt syk ut). Har jeg vært på jobb eller har på meg sminke av en annen grunn, så trener jeg med sminke. Skal jeg bare på trening, så er det vanligvis sjelden at jeg sminker meg for å dra på trening. Har blitt litt i det siste, men det er fordi jeg har blitt så bleik at jeg ser syk ut. Hvis jeg tar sol et par ganger, så ordner jo det seg. 🙂 Og da er det tilbake til å ikke sminke seg hvis jeg bare skal trene.

  For meg handler det også om at jeg hater å sminke meg. Syns det er så «ork» å sminke seg, så kan ofte dra på jobb og skole uten sminke også. Føler meg jo freshere med sminke, men er jeg veldig trøtt og lat, så sover jeg heller litt ekstra. 😉 Selv om jeg føler meg mye bedre med sminke enn uten. 🙂

  1. Veldig enig med deg ! Dessuten så naturlig sminke, sånn som litt rouge og maskara greit uansett syns jeg, vi er da jenter 😀

 14. Basically IDGAF. Folk på jo bare gjøre som de vil, men fatter ikke de som klarer å trene med håret fullt av extensions and shit. Men altså.. Har til gode å oppleve at de løper etter med med klipsene sine for å feste i håret mitt eller jakter på med med øyenskygge, så it ain’t no thang!

  1. hehe eller de som trener med håret løst?? wtf! det hadde jeg ikke orka 😛 flyr jo alle veier og klistrer seg til ansiktet xD

 15. Pr d.d har jeg aldri vært på trening uten noe form for sminke. . Folk må gjøre som de vil men jeg føler meg mest vel med mascara og øyenbryn 😛

  1. jepp, så sant! Øyebryn gjør eeeenormt mye med utseende, så det holder jeg med deg i (Y). Jeg gadd ikke fikse mine hver dag lengre, så tattoverte dem like godt 😛

 16. Jeg bruker ikke sminke i hverdagen, men det er fordi jeg studere dans og danser minst 3 timer om dagen + trening. For meg er det ikke vits å kaste bort sminke som jeg komme til svette av uansett + jeg har en tildens å gni meg mye i øyene (mest pga linsene…).
  MEN jeg liker å trene og danse med sminke, man får jo en liten boost av å se bra ut! Men har oppdaget at har en tildens å se meg litt for mye i speilt. Siden jeg nesten aldri bruker sminke (kun til jobb, fest og sosiale sammenkomster) føler jeg meg veldig pen med sminke…! Men av og til ønsker jeg at jeg har sminket meg, blir ikke motivert å se en trøtt og sliten tryne i speilet…! Så da kler jeg heller i masse fargerike klær som gir meg boost og et veldig godt humør!

  1. det skjønner jeg godt! Det blir litt av en jobb å holde sminken ved like når du trener så mye 🙂
   Skulle nesten ønske at jeg også hadde det sånn, så hadde det sikkert blitt enda gøyere når man først skal pynte seg 🙂

 17. Jeg er helt enig med deg jeg, forstår ikke det styret om sminke på trening. Folk som er imot det – tørker de trynet etter jobb før de går på trening da eller? :p haha.
  Nei jeg føler meg bedre med litt mascara, og går generelt som jeg vil ! 🙂

  1. Hehe hvertfall hvis jeg er sminket fra før så gidder jeg ikke ta det av for å trene 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *