ANBEFALING

IMG_8523-002

I januar har jeg testet ut et nytt proteinpulver – Nanox whey med smak av cookies and cream!
Først og fremst må jeg si at denne var utrolig god i shake med vann, noe som kvalitetssikrer smaken ganske godt spør du meg. Jeg liker sjeldent proteinpulver i shake og hvertfall ikke med vann, så denne har bestått testen. Utrolig greit å ha med seg en shake hvis man er på farten, istede for å måtte sette seg ned å lage proteinrøre og spise med skjei…

Pris: 349 kr
Type: Myseprotein
Andre smaksalternativer: Vanilje, belgisk sjokolade og jordbær

Når det er sagt så syns jeg den smaker litt mer mot lakris enn cookies and cream, men selv om jeg ikke er veldig begeistret for lakris så faller den veldig i smak hos meg ! Gøy å prøve noe nytt 🙂 Jeg syns du skal prøve denne om du har lyst på noe du mest sannsynlig ikke har smakt maken til ;D

Prisen tør jeg påstå passer de aller fleste og du taper ikke allverdens om du ikke liker smaken. Link har jeg lagt i navnet helt øverst i innlegget. Fortell meg hva du syns! 🙂

8 comments
 1. Har faktisk hørt mye bra om den! Hørtes utrolig godt ut at den smakte litt sånn lakris-aktig egenlitg.

  1. Ja det var faktisk veldig godt! Ikke noe for mye av noe på en måte. God smak 🙂

 2. Haha, har ett lite lager av proteinpulver liggende etter en harrytur, men kanskje jeg tester den ut når jeg enn måtte gå tom i fremtiden 😉 Men ved siden av smaken, merket du noen endringer i forhold til andre du har prøvd? 🙂

  Jeg lurte forresten på om jeg kunne sende deg en liten tekst jeg tror du kanskje kunne vært interessert i å se over? 🙂

  1. Hei !
   Litt usikker på hva du mener når du spør om jeg har merket noen endring? 🙂
   Bare send! 🙂 Mailen min er din.pt@live.no

   1. Oi, skrev det vel litt rart ja, beklager! Jeg har bare brukt proteinpulver fra ett merke siden jeg begynte med det, så det er kanskje ett litt dumt spørsmål. Det jeg prøvde å komme frem til var om du opplever at dette er en type proteinpulver som du føler fungerer bedre enn de du kanskje har brukt tidligere, eller om dette ikke er noe man egentlig kjenner så veldig mye til 🙂
    Takk skjønne du, mail er sendt 🙂

    1. Hmm skjønner. Proteinpulver en jo egentlig bare pulverisert protein, så i teorien er det som å spise kylling. Man merker vel egentlig ikke noe særlig til forskjell om man spiser kylling og bytter over til kalkun, for eksempel 🙂 Ikke meningen å være frekk eller gi et teit svar, jeg prøvde bare å gjøre det enkelt 🙂

 3. den er kjempe god, viktig at den er god med vann ;))

  1. ja, veldig praktisk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *