BOOTYMANDAG – TØYING

Det er mandag igjen!
Har du prøvd dynamisk tøying før rumpetreninga di? Det kan gi deg bedre kontakt med setemuskulaturen, og det er vel ikke å forakte? Sliter du med kontakt så ville jeg startet med dynamisk tøying i dag den dag ! Beklager litt dårlig kvalitet på videoen, men forhåpentligvis skjønner dere hva jeg mener.

Tips til tøyerutine:
♥ Hoftebøyere: 1 x 10-12 pr.side
♥ Setet/innside lår: 1 x 10-12 pr.side

IMG_8847-001
Lang topp // Lignende tights (adlink)

Jeg avslutter med glutebridge for å aktivere rumpa etter dette. Kjør f.eks. 2 x 15 uten vekt.
Alltid når du tøyer – hold litt, IKKE LENGE, slipp opp. Om du holder lenge så vil du miste styrke i økta. Er du veldig stiv kan du gjenta dette etter økta også. Husk når du tøyer hoftebøyere – ikke «slipp» hofta frem, men stram rumpa og press, slik at det strammer.

IMG_8851-001

5 comments
 1. Wow! En utrolig fin blogg Julie. Kommer til å følge deg litt nærmere.

 2. Hm, har alltid hold lenge når jeg har tøyd før bein, må vel slutte med dette nå da 😉
  Opplever ofte vondt i hofteleddsbøyeren når jeg trener knebøy etc. også når jeg varmer opp og tøyer godt før, mulig det blir bedre om jeg ikke holder så lenge under tøyingen?!
  Takk for tipse!

  1. Holder du lenge så vil du miste styrke i muskelen, så det er ikke gunstig å gjøre det før en økt:)
   Du kan jo prøve å holde bare 1 sek og heller flere reps 🙂

 3. Hei Julie, du er inspirende ut og gir meg mye kunnskap pg motivasjon! Elsker også å trene ben, hamstring og ikke mint bootyen. Men nå, de siste to ukene har jeg fått ganske så vondt i hofteleddsmuskelatur, periformis (under rumpa) og ned i bena. Tøyer som en gal og ruller rundt på foam roller uten særlig bedring på to uker. Smertene går også opp i korsrygg, og gjelder særlig høyre side av kroppen. HAr du noe erfaring eller tips angående dette? MIstenker det er slags overbelastning eller konsekvens av feil teknikk? HAdde satt utrolig pris på svar!

 4. Hei navnesøster Julie. Lurer på om du kan gi meg enkle tips angående smerte i korsrygg, periformis og hofteleddsmuskelatur? Hatt det i to uker, og blir ikke særlig bedre etter mye tøying.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *