S.T.P – TILBUD PÅ PROGRAM TIL MINE LESERE

 

blogg 201415

Husker dere jeg nevnte at jeg holdt på å utvikle et program for økning i styrke i baseøvelsene og chins samt «rumpeløft»? Vel, nå er det ferdig utviklet i samarbeid med min kjære Gøran, og jeg vil gjerne tilby det til dere som er interessert !

VIL DU:
– Øke styrken i knebøy, benkpress, markløft og chins?
– Bygge rumpe?
– Bli generelt sterkere?
Les videre !

Kriterier for at du skal få noe ut av programmet:
♥ Du må ha god erfaring med baseøvelsene og mestre god teknikk
♥ Du må ha 4 dager tilgjengelig for styrketrening og holde deg til programmet
♥ Du må spise tilstrekkelig med mat

Programmet består av 12 uker inndelt i 3 faser. Knebøy, benkpress, markløft og chins er satt opp med styrkeøkning som prioritet, og i tillegg er det lagt inn isolasjonsøvelser for rumpa. Hele kroppen trenes, men dette er hovedfokuset. Prisen er 650 kr. Er du interessert? Kontakt meg på din.pt@live.no

Det er ikke inkludert oppfølging og personlig tilpassing med i programmet. Ønsker du personlig oppfølging ser du priser og info om det her, eller program og/eller tilpasset kostplan uten oppfølging her.

14 comments
 1. Hei! Lurer på hvis man bestiller kostholdsplan, hva får man da? er det plan bare for noen dager, en uke, eller hva? 🙂

  1. Hei !
   Jeg tilpasser planen etter svarene du gir i et kundeksjema. Det er en dagsplan og den kan følges så lenge du måtte ønske selv.
   Mai meg om du er interessert 🙂

 2. forsøkte å sende mail ang programmet..men får bare beskjed om at mail ikke kommer fram?

  1. skrev du: din.pt@live.no ?
   Jeg har fått andres mail, så det skal funke 🙂

   1. jeg fant ut av feilen ja hehe:) nå er mailen sendt:)

    1. så bra 🙂

 3. Hei! Har skrevet litt om deg på bloggen min, håper du vil ta en titt 🙂
  Ha en fin kveld!

  1. såå koselig! Tusen takk 😀

 4. Hei Julie!

  Jeg er veldig interessert i programmet ditt, men jeg lurer på en ting: tar du utg.pkt. i at vi allerede mestrer chins uten hjelp av strikk etc? Fordi det gjør ikke jeg nemlig. Er litt for tung til å løfte meg selv på egenhånd.. Er det fremdeles noe for meg? Har for øvrig god mestring i de andre baseøvelsene.

  Hilsen
  Linda
  🙂

  1. Hei Linda !
   At du ikke mestrer chins fra før er ingen hindring, du kan begynne på scratch med dette progrmmet og få god fremgang 🙂
   Mail meg om du er interessert : )

 5. Funker det programmet på diet? Trener 5-6 ganger i uka med høy intensitet. «Lettere» vekter og 14 reps. Har med mark, squats, benk og pullups som baseøvelser på forskjellige dager.

  1. Det kommer an på hvor lavt du ligger på dietten, men generelt så vil det mest optimale være p spise tilstrekkelig om målet ditt er å øke i styrke. Programmet baserer seg på 6 reps og lavere på baseøveslene og høyreps på rumpe og mage.

   1. Ligger i grunn kanskje litt lavt, ligger på ca 1500 men noen dager helt nede i 1400ckal

    1. det høres litt lite ut, ja, men hvor mye veier du og hvor høy er du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *