BOOTYMANDAG – VIDEO AV SUPERSETT

God mandag alle sammen !
Jeg dro på gymmet grytidlig i dag for å filme denne videoen til dere med et supersett av to rumpeøvelser som virkelig brenner. Hva gjør man ikke for mine herlige lesere 🙂 Denne passer perfekt på slutten av økta hvis du har hatt tung markløft og/eller knebøy, eller som en del av en sirkeltrening 🙂

Bruk gjerne strikk rundt knærne i hupthrust, men vær obs på at det tar litt tid å få av strikken før du skal kjøre kettlebellswing, så det kan være lurt å bytte om rekkefølgen om du bruker strikk.

Øvelse A) Hipthrust – 2 x 12-15
Øvelse B) Kettlebell swing – 2 x 15-20

I videoen ser du at jeg skviser rumpa på toppen uten å hyperekstendere hofta. Her er nøkkelen å virkelig konse på å stramme rumpa og ikke bare skyte hofta frem med slapp rumpe 😉 I kettlebellswing bruker jeg krafta fra rumpa til å få fart på kula. Eksplosivt og effektivt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *