LAVKARBO BRØD OG SUKKERAVTALE

IMG_9064-001

Husker dere jeg snakket om at jeg skulle bruke kvinnedagen på å bake?
Vel, det ble en suksess, som mange av dere sikkert så på instagram. Brødet til Kristine Weber smakte kjempe godt og var saftig to dager etter også. Det smakte ikke vanlig brød selvsagt, men absolutt en herlig erstatning. Jeg anbefaler alle å kjøpe den nyeste boken til Kristine, Sunnere og sterkere med protein. Det er så mange enkle og gode oppskrifter der at man får lyst til å prøve alt! Hun kjører en lavkarbolinje stort sett, men om man ønsker mer karb så kan man jo lett tilsette det man vil av f.eks. ris, pasta, potet og søtpotet. Brødet, som besto hovedskalig av egg og sesammel smakte forttreffelig med skinke og ost, og med filadelfia sjokolade 😉

IMG_9067-001

Nå på lørdag avtalte jeg og Gøran at vi skal holde oss sukkerfrie i 90 dager. Hvorfor spør du kanskje? Rett og slett fordi vi begge liker å ha prosjekter på gang og fordi vi har gasset oss litt vel mye den siste tiden. Jeg er absolutt ikke i mot å kose seg i moderate mengder, men dette gjør vi bare for moroskyld og for å utfordre oss selv. Med Kristines bok som hjelp har jeg uansett planer om å lage mye godt når vi skal kose oss 🙂 Vanligvis er jeg ikke fan av å utelukke ting fra kostholdet (med mindre det er ting jeg ikke liker), men hvorfor ikke gi seg selv en utfordring? Det har ikke skjedd, utenom konkurransedietten, at jeg har holdt meg unna sukker så lenge. Det blir gøy å se om vi får det til !

IMG_8636-001

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *