SOKKEMANI

Desktop49

Hvor kult er det ikke med oppsiktsvekkende sokker folkens? Jeg har virkelig fått sansen for knesokker og syns det er utrolig kult. Crossfitere er jo kanskje mest kjent for denne stilen, men det betyr jo ikke at vi andre ikke kan bruke det og. Det er jo helt klart finest sammen med shorts, for eksempel denne fra better bodies,  denne fra dcore eller denne i camomønster. Det er praktisk også, spesielt i øvelser som markløft eller rykk, for eksempel.

Vi som ikke kan heve antrekket på gymmet med høye hæler eller smykker (av praktiske grunner) kan jo gjøre det med sokker! Oh yes. Om du ikke er fan av knesokker kan du jo gå for noen vanlige lave i spreke farger. Sjekk ut x-life’s utvalg av sokker her, både høye og lave 😉

Desktop48

Innlegget inneholder sponsorlinker

3 comments
  1. Tror du kompresjonssokker vil være godt for leggene når jeg jogger? Sliter litt med vondt i leggene, spesielt etter en laang sykdomspause :p

    1. hvis det er beinhinnebetennelse som murrer så vet jeg ikke helt hvor mye effekt det har. Jeg ville prøvd det, du har hvertfall ikke noe å tape på det 🙂

      1. vil ikke tro det er det, siden det er i starten, også går det over. Det er akkurat som om det kommer fordi jeg er sliten i leggene eller noe, etter en pause : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *