OVERSTÅTT DEBUT OG UKESMÅL

Til dere som fikk med seg at jeg debuterte som salinstruktør med timen «Bootymandag» i går; jeg overlevde!
Makan til god følelse! Tusen takk for all støtten deres 🙂 Nå gleder jeg meg faktisk til mandag igjen, selv om jeg vet at jeg sikkert blir like nervøs og stressa de ti første gangene. Jeg har fått spørsmål om det faktisk ER så ille, og ja, man skulle ikke tro jeg hadde noe problemer med det siden jeg jobber som PT, men det der føles som noe heeelt annet! Men- det skal bli komfortabelt. En dag 🙂 Hvis du vil delta på timen og ikke er medlem av Shapes så koster det 80 kr for dropin.

IMG_9230-001

Apropos mestringsfølelse!
Jeg har satt meg mål om å gå 1,5 mil denne uken, sammen med en del andre ting som må gjøres. Det høres kanskje lite ut men jeg må begynne i det små da jeg ikke vet hvor mye jeg får tid til utenom jobb. Det er en del jobb om dagen så planlegging må til om jeg skal få inn en liten tur hver dag. Forløpig er 4,6 km gjennomført, så 10,4 km gjenstår. Det tror jeg skal gå veldig fint. Digg å ha et mål som jeg vet jeg kan klare. Jeg ser ikke noe poeng i å sette meg mål om 4 mil når jeg vet jeg ikke får tid.

IMG_9232-001

Har dere fått med dere at kosebuksa mi på bildet har kommet med camomønster og i  oransj? Hvis ikke, ta en titt! I’m in love 😀 Vet ikke helt hvilke jeg liker best enda, men en av dem må jeg hvertfall ha. Den deilige Better Bodies genseren min finner du her, både i blå, grå og rosa. Jeg har totaldilla på blå om dagen, så det er stort sett det det går i 🙂

Nå bærer det ut på en liten gåtur i sola før jobb venter! Ønsker alle en knall fin dag 🙂

IMG_9224-001
innlegget inneholder sponsorlinker

8 comments
 1. Skjønner nervøsiteten din kjempe godt! Bare det kalles saltime så blir jeg griiise nervøs ;p Men tipper du rocka hele greia, selvsagt!

  1. hehe godt jeg ikke er alene 😛 Men du blir mer og mer vant med det håper jeg? 😛
   Tusen takk 🙂

 2. Herlig at det gikk bra! 😀

 3. Jeg syntes det gikk veldig bra! Og gøy var det. Satser på jeg dukker opp neste mandag også!
  Elsker den joggebuksa, har den selv i grå.. bor i den etter jobb 🙂 Ha en fin dag Julie

  1. så bra du syns det 😀 Håper jeg ser deg til mandag!
   Ha en fin dag 🙂

 4. Timen var bra! Du er flink 🙂
  Men kan godt kjøre oss enda hardere

  1. Takk for tilbakemelding! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *