10 TING DU MÅ SLUTTE Å GJØRE MOT DEG SELV

Jeg kom over en genial engelsk artikkel i går som jeg gjerne vil dele med dere. Den het «30 ting du må slutte å gjøre mot deg selv». Jeg har plukket ut noen av dem som jeg syns var veldig viktige. Tenk litt på disse…

♥ 1 ♥ Slutt å omringes mennesker som trykker deg ned og har negativ innvirkning på deg.
Livet er for kort til å være rundt folk som suger ut energien din og demper humøret ditt. Om de gjør det bevisst eller ikke, vær obs på hvordan du føler deg etter du har vært med dem!

♥ 2 ♥ Slutt å løpe fra problemene dine.
Har du ting du må ta et oppgjør med- kast deg i det. Du sløser verdifull tid på å tenke på og utsette ting du kvier deg for å gjøre eller si.

20121020_093506 (2)

♥ 3 ♥ Slutt å sette deg selv sist.
Ja – faktisk. Du kan være et supert medmenneske og elske noen så høyt du bare vil, men mister du deg selv underveis vil det uansett ikke funke over tid. Sett av tid til deg selv, kjenn grensene dine og prioriter å ha det bra!

♥ 4 ♥ Slutt å leve i fortiden og ikke plag deg selv med tidligere feiltakelser.
Det som er gjort er gjort. Ingen anger i hele verden kan forandre det som har skjedd, så lær heller av feil og ta rette valg nå i dag. Du blir ikke produktiv av å hate deg selv for det som har vært.

♥ 5 ♥  Ikke tenk at du «ikke er klar».
Ofte blir du ikke klar for noe før du står midt oppi det. Om du venter på de rette øyeblikkene skjer det kanskje aldri. Hiv deg i det! Iblant kan man lære underveis.

♥ 6 ♥ Slutt å synes synd på deg selv.
Du er ikke noe stakkar. Hva enn det er du har gått gjennom så overlevde du. Sørg for at vonde erfaringer gir deg tykkere hud og gjør deg sterkere. Ikke se på deg selv som et offer. Du kan bruke negative ting som lærdom, og motgang gjør deg sterkere.

blogg 201418

♥ 7 ♥ Gi slipp på hat og bitterhet.
Hvem andre enn deg selv går det utover om du er bitter på noen eller hater noen? Legg ting bak deg. Tilgi og gå videre. Ikke bruk energi og humør på å dvele på kjipe ting. Gjør deg selv en tjeneste – gi slipp på nag, uansett om det gjelder nye eller gamle hendelser.

♥ 8 ♥ Stop trying to make things perfect. – The real world doesn’t reward perfectionists, it rewards people who get things done.
Denne var for god til å oversette.

♥ 9 ♥ Gi opp å være alt for alle.
Det er umulig å gjøre alle til lags, hjelpe alle og gjøre alle glade. Gjør det du kan og det du orker. Kjenn din egen begrensning.

♥ 10 ♥ Vær takknemlig.
Uansett hvor fælt du har det så er det alltid noen som har det verre. I det minste vær takknemlig for livet, for det er noen som er i ferd med å miste sitt og ville gjort alt for å være i din situasjon.

 

1 comment
  1. Dette var nyttigt og vi Bør alle Gjøre dette da vil vi alle få det mye bedre.

    This was very good written and I we live like this we will have a much BETTER life

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *